Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 10:49

Πλήθιος κόσμου στην ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων, ΕΠΑΝ ΙΙ

epan-kosmosΜε συμμετοχή που ξεπέρασε τα 60 άτομα πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 14 Μαρτίου, στη μικρή, όπως αποδείχθηκε τελικά, αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης η ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια –Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» του ΕΠΑΝ ΙΙ, που συνδιοργάνωσαν η

 

ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτ. Μακεδονίας A.E., το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης, η Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτ. Μακεδονίας και το Επιχειρηματικό Βαλκανικό Κέντρο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο εκπρόσωπος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης ΕΦΕΠΑΕ, κος Θανάσης Κακούδης και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΣΕΒΕ, κος Τάσος Αλεξανδρίδης, παρουσίασαν, με λεπτομερή τρόπο, τις προϋποθέσεις και απαιτήσεις του προγράμματος, τις δυνατότητες που έχουν οι επιχειρήσεις όλων των κλάδων να το αξιοποιήσουν me στόχο την βελτίωση της εξωστρέφειας τους, την ενίσχυση της παρουσίας τους στις διεθνείς αγορές και τη σύναψη διεθνών επιχειρηματικών συνεργασιών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επιχειρηματίες όλων των κλάδων, εκπρόσωποι της διοίκησης του Επιμελητηρίου, εκπρόσωποι συνεταιρισμών, εκπρόσωποι φορέων και τραπεζικών ιδρυμάτων, σύμβουλοι επιχειρήσεων και εκπρόσωποι της αιρετής τοπικής αυτοδιοίκησης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο βουλευτής Ν. Κοζάνης, κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη του Τμήματος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας της ΑΝΚΟ, κα. Λιάνα Παπατέρπου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 10:56