Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Μαϊος 2011 11:58

ΤΟ ΕΒΕ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 
toyrkia-asmanΣτην Κωνσταντινούπολη ταξίδεψε το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, προκειμένου να παραλάβει τη σκυτάλη για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Συνεδρίου Γυναικών στη χώρα μας, το 2012, και να συμμετάσχει στις εργασίες του Συνεδρίου.

Τριάντα επιχειρηματίες, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Ελλάδος, μεταξύ των οποίων η απεσταλμένη του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Β΄ Αντιπρόεδρος κα Μαρία Ασμανίδου, παρακολούθησαν τις εργασίες του 21ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Global Women Summit, που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία 4-7 Μαΐου 2011.

Κατά την διάρκεια της τελετής ολοκλήρωσης του Συνεδρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Grand Chevahir Hotel, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ολιγόλεπτη, αλλά ουσιαστική παρουσίαση της τουριστικής Ελλάδας, ενώ η Πρόεδρος του Δικτύου κ. Σοφία Οικονομάκου, πλαισιωμένη από τις κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου και ολόκληρη την Ελληνική αντιπροσωπία, καλούσε όλες τις συμμετέχουσες να ταξιδέψουν στη χώρα μας το 2012, για να παρακολουθήσουν το Συνέδριο, να γνωρίσουν την απαράμιλλη Ελληνική Φιλοξενία, να απολαύσουν τις γαλάζιες θάλασσες, τα σμαραγδένια μας Νησιά, να προσκυνήσουν την Ακρόπολη και να γευτούν τις νοστιμιές μας που δεν υπάρχουν πουθενά.

Οι Ελληνίδες, παρέλαβαν την σκυτάλη της διοργάνωσης, ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, καταχειροκροτούμενες από τις παρευρισκόμενες γυναίκες από όλον τον κόσμο.

Χίλιες γυναίκες, εκπρόσωποι οργανώσεων και οργανισμών, Υπουργοί, Υφυπουργοί, Διευθυντές και Πρόεδροι Τραπεζών και Πολυεθνικών εταιρειών, από όλες τις χώρες του πλανήτη, συμμετείχαν στο κορυφαίο αυτό γεγονός που σηματοδοτεί την εξέλιξη της επιχειρηματικότητας της γυναίκας, ανοίγει νέους δρόμους, αναδεικνύει καλές πρακτικές και καινοτόμες δράσεις, ενώ ταυτόχρονα δικτυώνει τις γυναίκες σε παγκόσμιο επίπεδο και τους δίνει ελπίδα και προοπτική.

Σημαντική ήταν η παρουσία του Γραμματέα του ΟΗΕ κ. Μπάν Κι Μουν, ο οποίος στηρίζει, όπως ανέφερε στην ομιλία του, τις δράσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της γυναίκας.
Οι Ελληνίδες εκπρόσωποι των Ελληνικών Επιμελητηρίων και Επιχειρηματικών Οργανώσεων, παρακολούθησαν τις εργασίες του Συνεδρίου, επιλέγοντας τις θεματικές ενότητες του ενδιαφέροντός τους και δικτυώθηκαν με γυναίκες από όλον τον κόσμο, με επιχειρηματικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα.

Δέσμευση, υπόσχεση και στόχος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών είναι να οργανώσουν το Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικών το 2012 στην Αθήνα κατά τον καλλίτερο τρόπο, για να αφήσει εποχή στην παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα των γυναικών.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μαϊος 2011 12:05