Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011 04:10

Reuters: Οι ηγέτες του κόσμου δεν θα επιτρέψουν να ξεφύγει η κρίση της Ελλάδας

Reuters: Οι ηγέτες του κόσμου δεν θα επιτρέψουν να ξεφύγει η κρίση της ΕλλάδαςΜε την κατάρρευση της Lehman Brothers, μίας εκ των ισχυρότερων, έως το 2008, επενδυτικών τραπεζών των ΗΠΑ, που συνέβαλλε τότε στην παγκόσμια οικονομική κρίση, συγκρίνει σε τηλεγράφημα του το Reuters, την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα.

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς και η κρίσιμη οικονομική κατάσταση της χώρας, αποτελούν αντικείμενο ποικίλων αναλύσεων ξένων πρακτορείων μεταξύ άλλων.

Μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης το Reuters, μετέδωσε σχετικό δελτίο, καταγράφοντας την πορεία της Ελλάδας που οδήγησε στην πολιτική και οικονομική κρίση.

Μεταξύ άλλων επισημαίνει την στήριξη της γερμανίδας Καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ ώστε να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση της χώρας και καταλήγει στο συμπέρασμα πως, σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές, οι ηγέτες του κόσμου δεν θα επιτρέψουν η κρίση της Ελλάδας να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα να επαναληφθεί μια παγκόσμια οικονομική κρίση παρόμοια με εκείνη που προκάλεσε η κατάρρευση της Lehman Brothers.

 

πηγή: nooz.gr


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011 04:13