Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011 20:00

Το ΕΒΕ στο περίπτρο της περιφέρειας στην ΔΕΘ

EVEDETHΣημαντικό παρόν με 9 επιχειρήσεις μέλη του έδωσε το Επιμελητήριο Κοζάνης στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπου μαζί με τα Επιμελητήρια των περιφερειακών ενοτήτων Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών παρουσιάστηκαν αξιόλογα «δείγματα» της επιχειρηματικής δυναμικής και των παραγωγικών χαρακτηριστικών της Δυτικής Μακεδονίας.

Αξίζει να σημειωθεί στο 300τ.μ. περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όπου όλοι οι συμμετέχοντες διαμόρφωσαν τα δικά τους, ξεχωριστά για κάθε επιχείρηση, περίπτερα, δόθηκε η ευκαιρία στις τοπικές επιχειρήσεις να προβάλλουν και να γνωρίσουν στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης τα προϊόντα τους, που κατά γενική ομολογία μπορούν να κατακτήσουν μια καλύτερη θέση στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο. Θετική συνεπώς κρίθηκε, τόσο από τους συμμετέχοντες, όσο και από τους επισκέπτες του περιπτέρου του Επιμελητηρίου, η προσπάθεια που από πέρυσι ήδη καταβάλλει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, από κοινού με τα 4 Εμπορικά Επιμελητήρια Δυτικής, για να στηρίξει τις επιχειρήσεις που πράγματι έχουν τη δυναμική να αναπτύξουν, παρά τις δυσκολίες της ύφεσης, τον εξαγωγικό προσανατολισμό τους.
Οι επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης που συμμετείχαν σε προσεγμένο σημείο του περιπτέρου 15 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μετά από άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα που έκανε μέσω των τοπικών ΜΜΕ το Επιμελητήριο, είναι οι:
-Βασιλειάδου Π. & ΣΙΑ Ο.Ε «Βερμίου γής» Βιοτεχνία Παραδοσιακών ειδών Διατροφής
-Αφοι Α. Πιτένη ΑΒΕΕ με τις πασίγνωστε παραδοσιακές σαλάτες υψηλής διατροφικής αξίας
-Βιομηχανία Ζωοτροφών Σερβίων Ανώνυμη Εταιρία (ΒΙΟΖΩΣ Α.Ε.)
-Θερμοδυναμική Α.Ε (Κατασκευή μηχανολογικών συσκευών και ειδών κεντρικής
θέρμανσης)
- Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης ΑΕΒΕ (Alfa) (Παρασκευή και εμπορία κατεψυγμένων τυροπιτών και συναφών ειδών)
-Κοσμίδου Σουλτάνα (Κατασκευή και Αναπαλαίωση κεντημάτων και παραδοσιακών εργόχειρων)
-Στεφόπουλος Θεόδωρος του Γεωργίου (Καλλιέργεια φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών )
-Γεωργαλής Νικόλαος (Παραδοσιακά Ζυμαρικά Βοίου «ΠΕΛΚΑ»)
-Κουκουλιάτας Νέστωρας (γούνες Βοίου και προϊόντα γουνοποιίας)
Αψηφώντας την οικονομική κρίση με την συμμετοχή τους οι παραπάνω επιχειρηματίες πραγματοποίησαν μια πολύ καλή συμμετοχή και κατάφεραν να προσελκύσουν ο καθένας στα περίπτερα που διατέθηκαν για το Επιμελητήριο Κοζάνης, όχι μόνο τους επισκέπτες καταναλωτές, αλλά και εμπορικούς αντιπροσώπους για προώθηση εμπορικών συμφωνιών. Από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης, δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν και να συγχαρούν τις επιχειρήσεις μέλη για τη συμμετοχή τους τα μέλη της Δ.Ε του ΕΒΕ Κοζάνης, ενώ μέλη του προσωπικού παραβρέθηκαν στο στήσιμο των περιπτέρων για να προσφέρουν κάθε δυνατή εξυπηρέτηση στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.
Στο πνεύμα της εποχής, με τις συνεχείς οικονομικές εξελίξεις, η Διοίκηση του ΕΒΕ εκτιμά ότι η συμμετοχή σε εκθέσεις των επιχειρήσεων μελών, που θέτουν νέους στόχους για δυναμική παρουσία των ποιοτικών προϊόντων τους στην αγορά, δίνει την ευκαιρία για ώθηση στους μικρούς παραγωγούς κυρίως να πετύχουν το ζητούμενο.
Η κατάκτηση μεριδίου στην αγορά επιβάλλει σχεδόν στους σύγχρονους επιχειρηματίες να βγουν από τα στενά όρια της περιφέρειας και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε όλη την Ελλάδα, και στις γειτονικές μας χώρες των Βαλκανίων. Το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Νομού Κοζάνης συμπαρίσταται πάντα, μεριμνώντας κυρίως για την ενιαία, σε Επιμελητηριακό περίπτερο, συμμετοχή των ενδιαφερομένων μελών του σε επιμελημένες εκθεσιακές διοργανώσεις με στόχο την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων εν γένει

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011 20:04