Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:45

Τα τζάκια τους μάραναν, η καρέκλα της διευθύντριας και το Μποδοσάκειο νοσοκομείο

paraskinioΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ξύλο στο κόρφο τους

Άκουγα χθες τους ειδικούς επιστήμονες και την αρμόδια υφυπουργό Υγείας κ. Σκοπούλη εξερχόμενη της σύσκεψης στο υπουργείο για το θέμα των ρύπων από την καύση των ξύλων στα μεγάλα αστικά κέντρα να προτρέπει τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν πετρέλαιο για την θέρμανση τους και όχι ξύλο γιατί το τελευταίο ρυπαίνει και προξενεί χρόνιες βλάβες στο αναπνευστικό.

Οι δε επιστήμονες γιατροί και περιβαλλοντολόγοι ανάλαβαν το υπόλοιπο έργο της τρομοκράτησης απαριθμώντας τις ασθένειες που μπορεί κάποιος να πάθει εάν χρησιμοποιεί τζάκι η σόμπα. Από τα λεγόμενα τους είναι φανερό ότι οι άνθρωποι αυτοί που έχουν επιφορτισθεί με το έργο της διαχείρισης μιας σημαντικής κρίσης ζουν στην δική τους βιτρίνα αδιαφορώντας έστω και να μάθουν τις συμβαίνει έξω από αυτήν. Δηλαδή το πρόβλημα είναι τα ξύλα τα τζάκια και οι σόμπες και όχι η άνοδος της τιμής του πετρελαίου και η εξίσωση του ειδικού φόρου με το πετρέλαιο κίνησης. Από την κυρία Σκοπούλη της ΔΗΜΑΡ ανέμενα μια άλλου τύπου ευαισθησία. Δυστυχώς όμως απότι φαίνεται η πτώχευση μας είναι κατά κύριο λόγο πολιτική
Δημοσιογράφος η στρατιωτικός εισαγγελέας;

Το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας κατά καιρούς έχει μπει στην δοκιμασία των πειραμάτων διαφόρων ασχέτων στο υπουργείο υγείας η ακόμη και παραγόντων της πολιτικής που δεν καλοβλέπουν την ενδυνάμωση ενός νοσοκομείου έξω από τα όρια της Κοζάνης. Δυστυχώς εκτός από τους επικίνδυνους πολιτικούς με τους κακούς σχεδιασμούς τους υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι που έχουν παρεξηγήσει την δουλειά τους. Γράφτηκε χθες με πηχυαίους τίτλους με αφορμή την υπόθεση του Mποδοσάκειου ότι ''πρέπει να στηθούν κρεμάλες στην πλατεία για κάποιους'' (eordaia.org). Να θυμίσω ότι η θανατική ποινή στην Ελλάδα έχει καταργηθεί και μαζί της έχει καταργηθεί και όλο το ζοφερό θεσμικό συνοδευτικό των έκτατων στρατοδικείων. Είναι κρίμα δημοσιογράφοι να αφήνουν στην γωνιά την δουλειά τους και να αναλαμβάνουν σε κλίμα ''νοσταλγίας'' ρόλο στρατιωτικού εισαγγελέα.

Φύγε εσύ ΠΑΣΟΚ, έλα εσυ ΝΔ
Πριν ήταν η Έλενα Ζυγούρη του ΠΑΣΟΚ που επιλέχθηκε με διαδικασίες open gov (έτσι έλεγαν)για την θέση της Περιφερειακής διευθύντριας στην Δυτική Μακεδονία. Τότε υπέβαλλαν τις αιτήσεις τους και δύο άλλοι επίσης στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο έργο αλλά με θεατές αυτή την φορά στελέχη και κομματικούς φίλους της ΝΔ επαναλήφθηκε για την στελέχωση της θέσης του Περιφερειακού διευθυντή. Επικράτησε έναντι των άλλων ισοδύναμων με προσόντα υποψηφίων και για τις καλές της πολιτικοκομματικες σχέσεις η κ. Βόντσα. Είναι ο λεγόμενος κομματικός παραγοντισμός που καταδυναστεύει τις τοπικές κοινωνίες και το δημόσιο βίο τα τελευταία τριάντα χρόνια. Καλή επιτυχία στο έργο της κ. Βόντσα

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 22:54