Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 08:18

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ - Μ. ΓΚΑΣΗ

 
altΜαθαίνω ότι υπήρξαν νουθεσίες και παρεμβάσεις προς όλες τις πλευρές από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Κοζάνης, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να εκτονωθεί η ένταση ανάμεσα στον επί 16 χρόνια δήμαρχο Τσοτυλιου Μ. Γκάση και τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Γ. Κίρκο. Ανεξάρτητα των εκτιμήσεων για το «τις πταιει» στο συγκεκριμένο θέμα που έχει ανακύψει, οι περισσότερο νηφάλιοι συνιστούν ηρεμία ειδάλλως όπως λένε «θα ρίξουμε νερό στο μύλο του Δακή». Κατά άλλα ο Μ. Γκάσης έδωσε τις δικές του εξηγήσεις. Μιλώντας στην εκπομπή του..
γράφοντος στο flash tv, κάλεσε την Περιφέρεια και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς με επιτόπια έρευνα να εκτιμήσουν την ποιότητα όλων των έργων που εκτελέστηκαν στο δήμο Τσοτυλιου. «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, ας έρθουν να δούν όλα τα έργα που εκτελέσαμε, μάλιστα πρώτα και καλύτερα τα έργα που ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Περιφέρειας Αθ. Τζάρος». Για το θέμα των εκπτώσεων τόνισε ότι τα περισσότερα έργα ακόμη και εκείνα με προϋπολογισμό μεγαλύτερο των 50.000 € που δημοπράτησε ο δήμος έχουν έκπτωση που δεν ξεπερνά το 5%. Σε ότι αφροά τα έργα με προϋπολογισμούς 45.000 € σημείωσε ότι «το Τσοτύλι εκτός από την πρωτεύουσα του δήμου, έχει 35 οικισμούς με σχολεία πέτρινα που είναι σε εγκατάλειψη. Αναμορφώσαμε τα περισσότερα και σήμερα είναι σε εξεταστική κατάσταση. Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν επιλέχτηκε το μοντέλο ενός έργου σκούπα που θα συμπεριελάμβανε όλες τις παραπάνω εκκρεμότητες τόνισε ότι «αυτό δοκιμάστηκε στο παρελθόν χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία αφού ο δήμος δεν διαθέτει έμπειρο επιστημονικό προσωπικό για να ελέγξει έργα μεγάλης κλίμακας».
 --------------------------------------------------------------------------------------------
Πολλοί συνδέουν την έκρηξη Γκαση και τα όσα ακλούθησαν ως απάντηση από την Περιφέρεια, με την «βαρυστομαχιά» του Αθ. Τζάρου από την παλιά πολιτική κόντρα με το δήμαρχο Τσοτυλιου  αλλά και με το ξήλωμα του Ν. Γκαση (αδελφού του δημάρχου) από διευθυντική θέση στην Περιφέρεια) Ο Ν. Γκασης (ανήκει στο χώρο της Αριστεράς) ήταν σε διευθυντική θέση επί θητείας Λεουδη και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να χωνέψουν ορισμένοι από τους σταθερούς «συμβουλάτορες» του Περιφερειάρχη. Όποιος δεν ξέρει τουλάχιστον ας κάνει το αυτονόητο να ρωτά.
 ----------------------------------------------------------------------------------------------
Στο στρατόπεδο Παπαϊορδανίδη φαίνεται ότι κατεβάζουν το επίπεδο συναγερμού δύο γραμμές απο το κόκκινο μετά την συνάντηση Γ. Παπαϊορδανίδη – Μ. Γκάση. Το γεγονός κρατήθηκε μακριά από τα «αδιάκριτα» βλέμματα των ΜΜΕ. Όλες οι πλευρές δηλώνουν ότι οι δυο άνδρες τα είπαν ''σε πολύ καλό κλίμα και ότι η ατμόσφαιρα ανάμεσα τους ήταν θερμή".
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 00:24