Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 13:48

Πνίγηκαν σε μιά κουταλιά νερό οι επιτελείς του Δήμου Κοζάνης και ξέχασαν τα δικαιώματα του πολίτη;

Η πόλη της Κοζάνης χθες και σήμερα εμφανίζει απαράδεκτη εικόνα. Φαντάζομαι οτι οι επιτελείς του Δήμου δεν επιθυμούν

οι χειρισμοί που οδήγησαν στο να εμφανίζει η πόλη αυτήν την εικόνα να θέλουν να φέρει την επωνυμία «Κοζάνη τόπος να ζεις».

Εξαιτίας ενός έργου της ΔΕΥΑΚ στην οδό Παπανδρέου στην έξοδο προς Καστοριά, διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους. Για δύο και πλέον ώρες η πόλη θύμιζε Αθήνα της δεκαετίας του '80, με ατέλειωτες ουρές οχημάτων σε όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου της πόλης. Με απίστευτο μποτιλιάρισμα ακόμη και στις εσωτερικούς κεντρικούς δρόμους όπως η Παύλου Μελά η Βενιζέλου και η Παύλου Χαρίση. Οι λιγοστοί άνδρες της τροχαίας σε δύο μόνο σημεία δεν μπόρεσα ν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στο κυκλοφοριακό κομφούζιο ενώ όσοι προσπαθούσαν να βγουν από παράδρομους εγκλωβίσθηκαν με ακόμη χειρότερο τρόπο.

Η δημοτική αρχή παρότι ως αντιπολίτευση είχε πολύ ψηλά στην ατζέντα της τον σεβασμό στην καθημερινότητα του πολίτη χθες επέδειξε επιπόλαιη συμπεριφορά για να μην πω ασέβεια. Έκλεισε την κεντρική είσοδο και έξοδο της πόλης και δεν φρόντισε να ενημερώσει έγκαιρα ακόμη με ειδική καμπάνια τους πολίτες για τα προβλήματα κυκλοφορίας, να προτείνει από πριν λύσεις διεξόδου για όσους θέλουν να εισέλθουν η να εξέλθουν της πόλεως η ακόμη να μην κάνουν χρήση του οχήματος τους.

Η σήμανση γύρω από το έργο ήταν πρόχειρη, φτιαγμένη στο γόνατο έως ανύπαρκτη. Ουδείς ασχολήθηκε σοβαρά με τα ειδικά σήματα και τις πληροφορίες που πρέπει να φέρουν για τους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν εντός των απαγορευτικών πλεγμάτων. Παρατηρήθηκαν φαινόμενα οδηγοί να στριφογυρίζουν στην περιοχή πάνω από την οδό Παπανδρέου προσπαθώντας να βρουν διέξοδο. Πολίτες από γειτονικές πόλεις χρειάστηκαν ειδική συνδρομή της τροχαίας η φίλων τους για να καταφέρουν να βγουν από τον λαβύρινθο της πόλης. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Πεκρίδης όταν του ζητήθηκε να μιλήσει στο vetofm και να απαντήσει στα παράπονα των εκατοντάδων πολιτών και για το εάν υπήρχε καλή προετοιμασία για τους πολίτες δραπέτευσε από την ευθύνη του δημόσιου λόγου και έστειλε τον λογαριασμό στον διευθυντή της επιχείρησης κ. Παυλίδη για να απαντήσει για τα παραπάνω. Τόσο ''καλά''!

Εδώ και μερικές ημέρες οι αρμόδιοι δήμαρχοι αντιδήμαρχοι και ψηφοφόροι έμπλεξαν τις χορδές τους για το που θα μπουν τα περίπτερα που σηκώθηκαν από την κεντρική πλατεία. Την ιδία ώρα που τοποθετούνται σένα σημείο φωνάζει ο διπλανός γείτονας, έρχεται το γερανοφόρο και τα σηκώνει η επεμβαίνουν αρμόδιες εφορίες αρχαιοτήτων και αλλάζουν υποχρεωτικά θέση. Δεν λέω η διοίκηση είναι δύσκολο πράγμα αλλά όλο αυτό το μπάχαλο δείχνει ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το πρόβλημα δεν έχουν σχέδιο και φυσικά τους λείπει η αποφασιστικότητα να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο την πρόταση τους . Δηλαδή ότι κατέγγελναν ως παθογένεια στην διοίκηση Μαλούτα.
Κατεπειγόντως, ορισμένοι που ασκούν διοίκηση να κατέβουν δύο σκαλοπάτια, στο ύψος του καλαμιού, είναι απαραίτητο.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 10:27