Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015 18:05

Στο τραπέζι των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη ο Γιώργος Αδαμίδης. Η πρόταση έγινε απο το κόμμα της Λούκας Κατσέλη

του Σπύρου Κουταβα

Με πρόταση του κόμματος ''Κοινωνική Συμφωνία'' της Λούκας Κατσέλη το όνομα του συνδικαλιστή και προέδρου του ΣΠΑΡΤΤΑΚΟΥ Γιώργου Αδαμιδη

βρίσκεται από χθές το βράδυ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ για να κατέλθει ως υποψήφιος στην Π.Ε. Κοζάνης.

Το vetonews επικοινώνησε με τον γνωστό συνδικαλιστή όπου επιβεβαίωσε το γεγονός ''ότι προτάθηκε από την πλευρά της Λούκας Κατσέλη για να είναι υποψήφιος και ότι ο ίδιος αποδέχθηκε την πρόταση. Μάλιστα υπήρξε συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vetonews ηγετικά στελέχη της Κουμουνδούρου τρέφουν πολύ θετική γνώμη στο πρόσωπο του συνδικαλιστή, τον γνωρίζουν καλά από τις εξελίξεις στο χώρο της ΔΕΗ, τις σκληρές αντιπαραθέσεις του με τον Γ. Παπακωνσταντίνου κατά την έναρξη της κρίσης και στην συνέχεια την συνολική του κόντρα με την κυβέρνηση και τον τοπικό ισχυρό άνδρα της περιοχής που είναι Π. Κουκουλόπουλος. Είναι απο τα περισσότερο δημοφιλή πρόσωπα της περιοχής είτε στο συνδικαλιστικό χώρο ειτε στην αυτοδιοίκηση όπου ήταν απο τους ποιό ενεργούς συμβούλους στο περιφερειακό συμβούλιο.

Ομως τα προβλήματα κατά κύριο λόγο εντοπίζονται στην τοπική οργάνωση Κοζάνης και σε μερίδα στελεχών που πρόσκεινται στο αριστερό ρεύμα που θέλουν να περάσουν στα ψηφοδέλτια στελέχη από την κομματική επετηρίδα. Κάτι τέτοιο ομως είναι αντίθετο με τις επιθυμίες του Αλέξη Τσίπρα και της ηγεσίας που θέλουν πλατιές συμμαχίες για να αγγίξουν το ονειρο της αυτοδυναμίας. Το θέμα είναι σε ποιό σημείο θα βρεθεί η χρυσή τομή ωστε να μην υπάρξουν έντονες δυσαρέσκειες μιας και το τραύμα απο την υπόθεση καρυπίδης δεν έχει ακόμη επουλωθεί. Επίσης υπάρχει πρόβλημα με ορισμένα συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από το χώρο της ΔΕΗ που έχουν κονταροκτυπηθεί στο πρόσφατο παρελθόν με τον γνωστό Κοζανίτη συνδικαλιστή, πολλοί δε εκτιμούν οτι το τελευταίο θεωρείται μικρής κλίμακας ζήτημα και απόλυτα διαχειρίσιμο γεγονός.

Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης των ονομάτων οφείλεται κατά κύριο λόγο στις συζητήσεις που γίνονται για την περίπιτωση της υποψηφιότητας του Γ. Αδαμίδη.  

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015 18:39