Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 13:27

''Νύκτες κωμωδίας'' για την τοπική αριστερά, η Ραχήλ Μακρή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη

Η επιχείρηση ''τόλμη και γοητεία'' απο πλευράς της Ραχήλ Μακρή στον ΣΥΡΙΖΑ και στο πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα τελικά έπιασε τόπο.

 Η Ραχήλ Μακρή σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της εκλογικής επιτροπής και του Αλέξη Τσίπρα θα είναι υποψήφια στην Π.Ε. Κοζάνης. Μάλιστα για να χωρέσει βγήκε απο το ψηφοδέλτιο η σχεδόν σίγουρη Φανή Δεληγιαννίδου απο την Πτολεμαϊδα. Επίσης το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνεται απο τους Κωσταντίνο Ζαγάρα και Πολυδεύκη Λιάκο.

Η είδηση της υποψηφιότητας της Ραχήλ Μακρή έχει δημιουργήσει βαρύ κλίμα στις οργανώσεις και τα μέλη τόσο στην Κοζάνη οσο και στην Εορδαία. Πολλοί φοβούνται οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ολισθήσει σε κλιμα εσωστρέφειας και θα επαναληφθούν σκηνές ανάλογες με την εποχή Καρυπίδη. Το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΔΗΣΟ  και το ΠΟΤΑΜΙ, θεωρούν οτι ευνοούνται ο καθένας για δικούς τους ξεχωριστούς λόγους απο την παραπάνω επιλογή  και όπως εκτιμούν,  αρκετοί ψηφοφόροι της Κεντροαριστεράς απωθούνται απο τον πολιτικό πολιτισμό που μεταφέρει η συγκεκριμένη υποψήφια και απο το πώς πολιτεύτηκε την προηγούμενη περίοδο. 

Σπυρος Κουταβας

- ο τίτλος του άρθρου είναι κλεμμένος απο το εργο του θιάσου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης που περιοδεύει στα μπαρ της πόλης

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 18:03