Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Μαϊος 2015 17:28

Τακτικός ''υμνολόγος'' του Θόδωρου, υβριστής δημοσιογράφων, πληρώνεται για τις νομικές του συμβουλές στην περιφέρεια

Το υβριστικό σχόλιο του Π. Καλαϊτζή στην σελιδα του στο fb Το υβριστικό σχόλιο του Π. Καλαϊτζή στην σελιδα του στο fb

Τι να πεις για τον Παναγιώτη Καλαϊτζή. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια ως δικηγόρο και ως μαχόμενη πολιτικοποιημένη και κομματικοποιημένη προσωπικότητα.

Το υβριστικό και κατάπτυστο σχόλιο του για τους δημοσιογράφους δεν μπορώ να το καταπιώ. Ακόμη και έτσι να χουν τα πράγματα κάποιοι συνάδελφοι η ΜΜΕ να μην έγραψαν για την υπογραφή Καρυπίδη για το πανεπιστήμιο, αυτό δεν δικαιολογεί με τίποτα χαρακτηρισμούς όπως «μαυρόψυχοι, κιτρινιάρηδες, που το παίζεται δημοσιογράφοι, πολύχρωμα τοπικά παπαγαλάκια, βρε ουστ κλπ».

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζής δικηγόρος στο επάγγελμα έχει κάθε δικαίωμα να υπηρετεί από την θέση του ''υμνολόγου'' απαγγέλοντας κάθε είδους δοξαστικά τροπάρια στον αγαπητό περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη. Επίσης έχει κάθε δικαίωμα να λαμβάνει τακτικά νομικές αναθέσεις από τον Θόδωρο Καρυπίδη οποίος στο τέλος υπογράφει και τα εντάλματα πληρωμής του. Εάν θεωρεί ότι έτσι ευχαριστεί τον περιφερειάρχη για την απλοχεριά στο πρόσωπο του, προσωπικά δεν μου πέφτει λόγος.

Ομως οι λεκτικές προσβλητικές αναφορές γενικά στους δημοσιογράφους δεν μπορεί να συνεχιστούν και μάλιστα από κάποιον που είναι δικηγόρος, συνεργάτης της περιφέρειας και του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη. Ο περιφερειάρχης ας τον επαναφέρει στην νομιμότητα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαϊος 2015 09:12