Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 11:28

Το παρασκήνιο με τα ονόματα του ψηφοδελτίου στη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη

Σε εσωτερικό διάλογο οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

Χθες ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της η οργάνωση του σύριζα στην Κοζάνη με πληθώρα προτάσεων για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου. Το κλίμα στην συνεδρίαση ήταν μέτριο μιας και τα μέλη της οργάνωσης τις διαφωνίες και γκρίνιες τους εκτόνωσαν σε δύο παλιότερες συνεδριάσεις με αφορμή την υπογραφή του μνημονίου. Όσοι έχουν μείνει στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν χωρίς πολλές ενστάσεις τις επιλογές του κόμματος με εξαίρεση ορισμένα κορυφαία στελέχη που έχουν εκφράσει εντός της οργάνωσης αντιρρήσεις σε μείζονα πολιτικά ζητήματα. Μέρος της συνεδρίασης απασχόλησε και ο τρόπος αντιμετώπισης των ''συντρόφων '' της Λαϊκής Ενότητας στις δημόσιες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις στα μεσα ενημέρωσης ενώ διαπίστωσαν με ανακούφιση οτι σε κομματικο επίπεδο οι απώλειες προς το κόμμα του Λαφαζάνη είναι πολύ μικρές. 
Εκτός από τον νυν βουλευτή και τους υπόλοιπους τρεις του ψηφοδελτίου Μουμουλίδης Λιάκος, Χιωτίδης προτάθηκαν σχεδόν τα ίδια ονόματα που είχαν δει το φώς της δημοσιότητας και τον Ιανουάριου του 2015. Αυτοί είναι οι: Τασα Σιόμου, Χάρης Κουζιάκης, Σπύρος Τόλιος, Γιώργος Ντζιμάνης, Νίκος Χατσίδης, Γιάννης Θεοφύλακτος, Γιάννης Αποστολίδης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, Γιώργος Μητλιάγκας, Λιτσα Παπαδοπούλου, Γιαννης Γουσιόπουλος και Παναγιώτης Μάνιος.

Από την οργάνωση της Εορδαίας προτάθηκαν οι: Φανή Δεληγιαννίδου, Βασίλης Κωσταντινίδης, Ρούλης Κοκκελίδης, Βασίλης Παμπόρης, Θεμης Λαζαρίδης. Να σημειωθεί ότι από τα παραπάνω ονόματα δεν έχουν ρωτηθεί οι ίδιοι εάν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι άλλα πρόκειται για προτάσεις μελών. Η Αθήνα θα στείλει πίσω τα 14 ονόματα και επ'αυτών θα αποφασίσει η οργάνωση για τους επτά του ψηφοδελτίου. Υπήρξε πρόταση από μέλη του κόμματος –βρήκε θετική αποδοχή άγνωστο εάν θα πραγματοποιηθεί- να γίνει ψηφοφορία όλων των μελών με κάλπη για την τελική κατάταξη των ονομάτων του ψηφοδελτίου που θα πάει στην Αθήνα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 15:44