Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 03:54

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Τοπική ΠΑΣΟΚ-αρία - ''Είμεθα Συριζα....''

Η τοπική ΠΑΣΟΚ-αρία που εσχάτως καβάλησε το αμαξίδιο του ΣΥΡΙΖΑ

Πλησιάζουν νέες εκλογές και υποψιάζομαι ότι θα τους ξαναδώ να δείχνουν με το δάκτυλο τους, να καταδικάζουν, να σιχτιρίζουν, να ειρωνεύονται και να σαρκάζουν τους άλλους,

να είναι φανατικότεροι των ''συντρόφων'' του 4%.

Η μνήμη μάλλον είναι αδύνατη η ακρωτηριασμένη. Παριστάνουν τους αριστερούς διαλαλητές, και αναμορφωτές.

Οι γραμματικοί και ομαδάρχες του Λάζαρου, οι έμπιστοι του Ηλία, οι κουμπαροσυνεργάτες του Ρούλη και του Αλέκου, οι ακόλουθοι συνεργάτες του Πασχάλη, οι προστατευόμενοι του Πάρη και του Γιάννη, που τρύπωσαν από το παράθυρο στις υπηρεσίες του κράτους, στην Νομαρχία, την Περιφέρεια, τον Δήμο, το ΤΕΙ, την ΕΡΤ, στην αρχή με το ένα πόδι ως συμβασιούχοι και στην συνέχεια με τα δύο πόδια ως μόνιμοι. Κλασσικό δείγμα Πασοκικής φαυλότητας. Καταπατώντας κάθε έννοια ισότητας κα ισονομίας στις ίσιες ευκαιρίες που πρέπει να έχουν οι πολίτες. Αλλά ποιες ευκαιρίες, αυτά μάλλον ισχύουν για τους άλλους. Με την πολιτική προστασία των παραπάνω εκλέχτηκαν στις νομαρχιακές του ΠΑΣΟΚ, πήγαν στα συνέδρια για να υπερψηφίσουν τον Άκη του ''πατριωτικού'' ΠΑΣΟΚ ως πρόεδρο, ενώ από την άλλη καλούσαν τον Γιώργο να τα «αλλάξει όλα». Ούτε κοκκινίζουν, ούτε ντρέπονται.

Όμως δεν αντέχουν τα μικρά γήπεδα. Ο πρότερος κομματικός βίος βλέπεις. Και αφήνοντας πίσω τα ωραία προσοδοφόρα χρόνια που πέρασαν με τον Λάζαρο, τον Ηλία, τον Ρούλη τον Αλέκο τον Πάρη τον Πασχάλη και τον Γιάννη ήρθαν στο ΣΥΡΙΖΑ για «πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες».

Κι άλλοι τους υποδέχονται αντί να τους πετάξουν έξω με τις κλωτσιές......

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 23:29