Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 21:04

Γερμανικά, Γαλλικά και Ιαπωνικά ΜΜΕ ετοιμάζουν αφιερώματα στο Πολυτεχνείο που θα διδάξει η Περιστέρα Μπαζιάνα

Το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης εχει προκαλέσει η ειδηση που αποκάλυψε το vetonews οτι η σύντροφος του πρωθυπουργού κ. Περιστέρα Μπαζιάνα

θα διδάξει στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Ενα περιφερειακό πανεπιστήμιο άγνωστο σε οτι αφορά τη φήμη του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω της παρουσίας της κ. Μπαζιάνα.

Ο πρύτανης του πανεπιστημίου αλλά και οι καθηγητές του τμήματος έχουν δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα απο δημοσιογράφους διεθνών μέσων ενημέρωσης όπου ζητούν πληροφορίες για το Πολυτεχνείο της Κοζάνης, το περιεχόμενο σπουδών, το ερευνητικό και διδακτικό έργο των διδασκόντων, τον αριθμό των φοιτητών κλπ.

Ο δημοσιογράφος του  Γερμανικού περιοδικού ''Der Spiegel'' θα βρεθεί αυ΄τες τις ημέρες στο πανεπιστήμιο θα μιλήσει με τον πρύτανη και τους τους διδάσκοντας για ενα αφιέρωμα προς στην γερμανική κοινή γνώμη. Οπως δήλωσε στο vetonews ο πρύτανης Αντώνης ΤΟΥΡΛΙΔΆΚΗς  ακόμη και στη  μακρινή Ιαπωνία υπάρχει ενδιαφέρον για την διδάσκουσα  σύντροφο του πρωθυπουργού. 

Σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Τμήματος, η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα έχει προγραμματιστεί να διδάξει το μάθημα «Δίκτυο 1″, στις 14:00 το μεσημέρι, κάθε Δευτέρας. Μάλιστα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, το ωράριο είναι από τις 14:00 μέχρι και τις 20:00, δηλαδή για έξι ώρες διδασκαλίας.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 21:56