Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2011 08:39

Οι κομματικοί ''σκελετοί'' στην Περιφέρεια

paraskinioΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τα ''καμώματα'' κάποιων στην περιφέρεια δεν έχουν τέλος. Αντί να λουφάξουν από φυσιολογική ντροπή για τις εσκεμμένες πράξεις παράλειψης στο έργο τους και την υποταγή που επέδειξαν για λόγους ανέλιξης στον υπέρτατο διορισμένο κομματικό παράγοντα, κλαίγονται όπου κάτσουν και βρεθούν, ψελλίζοντας κουβέντες του στυλ ''μας διώκουν για τις ιδέες μας''. Ακούγοντας  τα παραπάνω οι γνωρίζοντες πρόσωπα και γεγονότα, κρατούν την κοιλιά τους από τα γέλια. Όμως η δυστυχία του πράγματος είναι ότι γίνονται πιστευτοί από μερίδα του πολιτικού προσωπικού της περιοχής.

Δεν γνωρίζω εάν ο νέος περιφερειάρχης  έχει την ίδια γνώμη για το θέμα, όπως αυτή που διατύπωσε κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά εν τέλει δεν είναι και κακό να ξαναεξετάζει κανείς τα γεγονότα  εάν διαπιστώσει ότι έχουν και άλλες  αναγνώσεις. Η αλήθεια είναι ότι στην περιφέρεια και την διαχειριστική αρχή υπάρχουν καλοί επαγγελματίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί ''κομματικοί σκελετοί'' (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) που τους ενδιαφέρει η καλοπέραση τους και η ανέλιξη χωρίς καμία κοπιώδη προσπάθεια.
Τα λέω αυτά με αφορμή την υπόθεση της αποναρκοθετησης του ΓΡΑΜΜΟΥ και φυσικά την υπόθεση της ΕΔΕ με τον πακτωλό χρημάτων της τεχνικής στήριξης που «σπρώχτηκε» με προκλητικό τρόπο σε εγχώριους, κομματικούς, τοπικούς επιχειρηματίες και σε διάφορους άλλους.  
Είναι απορίας άξιο πως δεν βρέθηκε όλα αυτά τα χρόνια ένας κομματικός Πασόκος η Νεοδημοκράτης από αυτούς που διόρισαν από το παράθυρο την τελευταία δεκαετία στην περιφέρεια, η και απο τα κόμματα της αριστεράς να κάνει το αυτονόητο που επιτάσσει η συνείδηση του ανθρώπου όταν διαπιστώνει ότι κάποιοι τον εξαπατούν κατ'επαναληψη, με απώτερο στόχο το πολλαπλασιαστικό κέρδος.
Το παράδειγμα της περιφέρειας, με τους κομματικούς σκελετούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έβλεπαν τα ''πακέτα''  να περνούν αλλά δεν μιλούσαν, που δεν τόλμησαν να στείλουν στο πειθαρχικό ένα επίορκο παραβάτη συνάδελφο τους, που δεν  να αρνηθηκαν με υπηρεσιακό τρόπο στις εντολές της πολιτικής διοίκησης, είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της ολικής κατάρρευσης του συστήματος στο δημόσιο τομέα και της ατιμωρησίας για κάθε έκνομη ενέργεια.
Υπάρχουν υπάλληλοι στην περιφέρεια που δεν κουβαλάνε την κομματική τους ταυτότητα αλλά κράτησαν την αξιοπρέπεια που ορίζει η συνείδηση τους και η δουλειά τους και μάλιστα με επαγγελματικό και προσωπικό κόστος . Θα μιλήσουμε κάποια στιγμή για αυτούς γιατί το αξίζουν να είναι παράδειγμα.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 21:42