Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 09:35

Σύμφωνο συμβίωσης: Πως ψήφισαν οι βουλευτες της Δυτικής Μακεδονίας. Απαγοητευτική η απουσία του Γ. Θεοφύλακτου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Θεοφύλακτος που στο κρίσιμο νομοσχέδιο προτίμησε να απουσιάζει Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Θεοφύλακτος που στο κρίσιμο νομοσχέδιο προτίμησε να απουσιάζει

H ψηφοφορία για το έστω κουτσουρεμένο σύμφωνο συμβίωσης είχε απώλειες και απουσίες σε όλα τα κόμματα της βουλής.

Για την δυτική Μακεδονία έχει ενδιαφέρον πως ψήφισαν οι βουλευτές. Από τους επτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μόνο ο γνωστός δικηγόρος Γ. Θεοφύλακτος προτίμησε να απουσιάζει από την ψηφοφορία. Οι υπόλοιποι ψήφισαν ναι στο σύμφωνο συμβίωσης. Οι βουλευτές της ΝΔ  Γ. Κασαπίδης  από την Κοζάνη  και Μαρία Αντωνίου από την Καστοριά ψήφισαν όχι ενώ ο Γιάννης Αντωνιάδης βουλευτής της ΝΔ από την Φλώρινα προτίμησα να απέχει της ψηφοφορίας. Ο Γ. θεοφύλακτος ΣΥΡΙΖΑ και ο Γ. Αντωνιάδης ΝΔ δεν εστειλαν ουτε επιστολική ψήφο όπως προβλέπεται!.

Εάν θεωρήσει κανείς αναμενόμενη την πολιτική συμπεριφορά των βουλευτών της ΝΔ που ψήφισαν όχι η απείχαν δεν μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο για τον βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Θεοφύλακτο που απείχε της ψηφοφορίας.

Η στάση του είναι μια αρνητική έκπληξη για πολλούς και προστίθεται στο ήδη αρνητικό φορτίο που έχει συσσωρεύσει ο συγκεκριμένος  με την οικογενειακή του μετακόμιση από την Κοζάνη στην Αθήνα μόλις έγινε βουλευτής και τον διορισμό της γυναίκας του ως συνεργάτιδας του στο πολιτικό του γραφείο.  

Σπυρος ΚΟυταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 09:46