Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 17:16

ΙΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: ''Εικόνα σου είμαι και σου μοιάζω....''

Η φωτοραφια ανηκει στο Φωτογράφο Θόδωρο Χλιαπα Η φωτοραφια ανηκει στο Φωτογράφο Θόδωρο Χλιαπα

Η φωτογραφία του Θοδωρή Χλιάπα αποτυπώνει ανάγλυφα  ότι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα.

Βιβλία φάκελοι, αρχεία, γνωματεύσεις και ότι άλλο βρισκόταν στις αποθήκες του ΙΚΑ περιμένoουν αφύλακτα χύμα στο

πεζοδρόμιο. Ναι! έτσι χύμα, ξεδιάντροπα άναρχα ετσιθελικά, παρασιτικά ωφελιμιστικά ρουσφετολογικά, όπως λειτούργησε λειτούργησε αυτό το μαγαζί που κατάπινε τον ιδρώτα και τις εισφορές των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα όλα τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Βλέποντας αυτή την εικόνα  έρχονται μπροστά μου οι βαριεστημένοι Γιατροί των εσωτερικών γραφείων που δεν σε κοιτούσαν καν όταν έμπαινες στο ιατρείο τους, τους έδινες το βιβλιάριο κοιτούσαν σχολαστικά την ημερομηνία θεώρησης και σε ρωτούσαν χωρίς να σε κοιτούν, τι έχεις. Αφού τους έλεγες, σου έκαναν βαριεστημένα την ερώτηση και αμέσως μετά το αγαπημένο του άθλημα τη συνταγή.

Μούρχονται στο νου οι νοσηλεύτριες που εάν κάποια κοτσανάτη γιαγιά τολμούσε να ρωτήσει τι ώρα θα'ρθει ο γιατρός στο ιατρείο του την αγριοκοίταζαν που τους χάλαγε το πρόγραμμα της αμέλειας, αδιαφορούσαν, δεν ήθελαν προφανώς να μπουν καν στο κόπο να ενημερώσουν τους στυλοβάτες τους μετόχους  οργανισμού απο τον οποίο οι ίδιες  απολάμβαναν χωρίς κοπιώδη προσπάθεια τον μισθό τους. Μούρχονται στο νου οι διευθυντάδες του όλοι γιατροί στελέχη κομμάτων..... 

Βλέποντας αυτή τη θλιβερή εικόνα την συνδέω χωρίς δεύτερη κουβέντα με την εικόνα όσων πέρασαν και είναι μέσα στο κτίριο. Τι θλιβερή εικόνα!  

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 13:09