Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 00:14

Η πρώτη φορά που σε θανατηφόρο επεισόδιο ανθρώπου με ζώο η λαλίστατη Οικολογική κίνηση δεν έχει εκδόσει ανακοίνωση

Αναπτύσσουν δράση για την προστασία της άγριας ζωής, πολλές φορές βγάζουν δελτία τύπου για την εγωιστική  και εγκληματική συμπεριφορά του ανθρώπου απέναντι

στην πανίδα της περιοχής, έχουν διασώσει ζώα και πολύ περισσότερο άγρια πουλιά. Είναι η Οικολογική κίνηση Κοζάνης της οποίας μέλη είναι βασικά στελέχη της δημοτικής αρχής. Έχουν βγάλει ανακοινώσεις για τα πάντα, για ότι κινείται, ομιλεί και περπατά.

Κι'όμως έχουν περάσει 35 ημέρες και η Οικολογική κίνηση δεν έχει βρει το χρόνο να πει δύο λόγια για το πρωτοφανές περιστατικό με το θάνατο του πεντάχρονου παιδιού από τα ροτβαϊλερ. Πολύ περισσότερο δεν έχει πει κουβέντα  για το καυτό θέμα της διαχείρισης αυτού του περιστατικού από την δημοτική αρχή , και την τύχη των ζώων. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε επεισόδιο και μάλιστα με τραγική κατάληξη ανάμεσα σε άνθρωπο και ζώο που η Οικολογική κίνηση δεν έχει βγάλει δελτίο τύπου.

Εντάξει, είναι καλό να βγαίνουν δελτία τύπου για τον τραυματισμένο τσαλαπετεινό από την εγκληματική συμπεριφορά του ανθρώπου αλλά είναι  και υπεύθυνο να υπάρχουν τοποθετήσεις και στα δύσκολα που δεν έχουν να κάνουν με «ωραίες» ιστορίες και «καλές πράξεις».  

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 00:28