Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 10:21

Ευτυχώς, επικράτησε η λογική. Με προφορική εντολή της εισαγγελίας δεν θα δοθούν τα ροτβάιλερ για υιοθεσία

Ποτέ δεν είναι αργά! Πρόκειται για την υπόθεση υιοθεσίας των ροτβάλιλερ που θανάτωσαν τον πεντάχρονο Στάθη. Η αντιδήμαρχος Ελένη Τασοπούλου ανακοίνωσε χθες στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης ότι δεν θα δοθούν για υιοθεσία με απόφαση της  εισαγγελίας.

 Το Vetonews επικοινώνησε με τον δήμαρχο Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη ο όποιος δήλωσε ότι "με προφορική πρόταση η εντολή της εισαγγελίας δεν θα δοθούν τα δύο ζώα  για υιοθεσία'' τα δύο ζώα φαίνεται οτι αποτελούν στοιχείο της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης.  Σε ερώτηση μας, ο δήμαρχος Κοζάνης σημείωσε ότι "η πρόταση της εισαγγελίας έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες και μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της γνωστοποίησης της διαδικασίας για την υιοθεσία τους, που ακολούθησε ο δήμος Κοζάνης". Επισήμανε μάλιστα ότι υπήρξε  παλαιότερο ερώτημα του δήμου προς την εισαγγελία  για το θέμα.

 Η παραπάνω εξέλιξη δεν είναι άλλο από μια νίκη της λογικής, σε  όσα ανορθόδοξα και παράλογα  ακούσαμε τελευταία από φιλοζωικά, οικολογικά ακόμη και θεσμικά χείλη όπως είναι της αρμόδιας  αντιδημάρχου Ελένης Τασοπούλου. Τα συνεχόμενα ρεπορτάζ του vetonews,  οι διαμαρτυρίες απλών πολιτών, η ενόχληση πολλών δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης για την διαχείριση του θέματος, φαίνεται ότι βρήκαν ανοικτά αυτιά έστω και την τελευταία στιγμή.  Η τελευταία εξέλιξη  ικανοποιεί όλους εκείνους τους ανθρώπους που από την αρχή έλεγαν ότι τα ζώα που σκότωσαν το μικρό Στάθη δεν γινόταν  να βγουν από το καταφύγιο, εν αντιθέσει με την δημοτική αρχή που αδιαφορούσε για όλα τα παραπάνω επαναλαμβάνοντας σε όλους τους τόνους ότι δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να εφαρμόζει πιστά το νόμο. 

Tα ρεπορταζ καi η αρθρογραφία toy vetonews: 

-http://www.vetonews.gr/editorial/item/43437-mono-filozooi

- http://www.vetonews.gr/editorial/item/43493-dimarxos-i-ypallilos-dimarxos-tou-dimou-kozanis

- http://www.vetonews.gr/editorial/item/43591-i-yiothesia-ton-rotvailer-kai-i-fasi-ypnosis-tou-dimou-kozanis

Σπυρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 10:48