Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 22:30

Τα αδέσποτα της πόλης είναι τα θύματα και όχι ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης

Ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννιδης με μια ανάρτηση του στο fb, παρουσιάζει τα προσβλητικά και απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε από ορισμένους που διαφωνούν στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων η της ευθανασίας των ροτβαιλερ.

Παρότι οι απειλητικές αναφορές στο πρόσωπο του πρέπει να διαβιβαστούν άμεσα στον εισαγγελέα ο κ δήμαρχος για δικούς του λόγους αποφάσισε να μοιραστεί αυτές τις αναφορές στο φβ λέγοντας «Το δημοσιοποιώ ώστε να καταλάβουν όλοι τι έχει συμβεί όλον αυτό τον καιρό». Ενώ χωρίς να κατονομάζει μιλά για  ηθικούς αυτουργούς αυτής της κατάστασης που πρέπει κιόλας να απολογηθούν. «Εννοείται πως γι αυτά τα φαινόμενα υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, που θα πρέπει να απολογηθούν κάποια στιγμή».

  Ως αποτέλεσμα της παραπάνω ενέργειας ο δήμαρχος κερδίζει 89  λικε και δέκα  σχόλια σε κλίμα  ολίγης φεισπουκικής συμπόνιας. Τελικά αυτό είναι το ζητούμενο;

 Για τους υβριστές στο πρόσωπο του δημάρχου της πόλεως, έγκαιρα επισημάναμε και γράψαμε  για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Για την πρακτική του δημάρχου  οφείλουμε  να κάνουμε ορισμένες επισημάνσεις. Θύμα δεν είναι και δεν πρέπει να δείχνει οτι είναι ο δήμαρχος, που του στέλνουν τα τρολ του διαδικτύου απειλητικά μηνύματα, ούτε οι φιλόζωοι με τις υστερικές και κραυγές, αλλά τα αδέσποτα που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της διαμάχης. Από την μια έχουμε  την ανικανότητα του δήμου να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα το πρόβλημα και από την άλλη την ασυνειδησία και την ανευθυνότητα των πολιτών εκείνων που έχουν ζώα  και τα εγκαταλείπουν η έχουν και τους επιτρέπουν να αναπαράγονται και τα μικρά τα εγκαταλείπουν και μεγαλώνουν ως αδέσποτα στις γειτονιές της πόλης.

Οι δε ζωοφιλικές οργανώσεις – ακόμη και οι εγχώριες - με βάση και τα πρόσφατα γεγονότα απέδειξαν ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μόνο φιλόζωοι και ως τέτοιοι δεν μπορούν να συμμετέχουν σε κανένα θεσμικό όργανο της πολιτείας που πρεπει να λαμβάνει σοβαρές αποφάσεις και δεν πρέπει να διαθέτουν καμία αρμοδιότητα απέναντι στο νόμο για το θέμα των ζώων.  

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 22:43