Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 09:56

Πολιτικές και άλλες μικρότητες

Όλα τα τοπικά ΜΜΕ αναπαράγουν την ανακοίνωση της Ένωσης νοσοκομειακών γιατρών που αναφέρει ότι οι παιδιατρικές κλινικές αναστέλλουν την εφημεριακή τους λειτουργία. Μάλιστα ορισμένα,  διανθίζουν το

θέμα με καυστικούς τίτλους.

Με αφορμή λοιπόν αυτήν την ανακοίνωση των γιατρών  κάναμε ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο vetonews και το ΑΠΕ ΜΠΕ και αναπαράχθηκε στην συνέχεια από το σύνολο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ και tv της χώρας -εκτός βέβαια από αυτά της Κοζάνης- όπου αποκαλύψαμε μέσω των επιστολών που έχουν αποστείλει οι διοικητές των νοσοκομείων  στις προϊστάμενες αρχές, ότι "από τα μέσα Φεβρουαρίου πέντε κλινικές των νοσοκομείων Φλώρινας και Πτολεμαΐδας δεν θα δέχονται περιστατικά εφημερίας". Στο ίδιο θέμα ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ κ. Γ. Κίρκος εξηγούσε τι συμβαίνει με τις Παιδιατρικές κλινικές και τις προσλήψεις που αναμένονται.

Το γεγονός δεν διαψεύστηκε ούτε αμφισβητήθηκε από κανέναν αλλά την επομένη  με ένα καταιγιστικό μπαράζ δηλώσεων στο fb, διανθισμένων  με  υπονοούμενα από τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρο Γιαννακιδη και με  μια ανακοίνωση  του διοικητή Γ.  Χιωτίδη προσπάθησαν και προσπαθούν να μαλακώσουν την  εικόνα που διαμορφώθηκε στην τοπική κοινή γνώμη. Πρόκειται για αναμενόμενες ενέργειες της εκάστοτε τοπικής εξουσίας άταν αμφισβητείται η εικόνα και τα πεπραγμένα της. Το οτι ο ένας στα δύσκολα αυτοπροβάλλει την "αριστερή συνείδησή" του και ο άλλος  στην απλή καθημερινότητα προβάλλει τον εαυτό του ως φορέα της μιας και μοναδικής αλήθειας, δεν αλλάζει την ουσία των γεγονότων αλλά προσδίδει κωμικά χαρακτηριστικά στην διαμάχη εντός του "τοπικού κάδρου".

 Ψυχραιμία παιδιά, δεν αμφισβητήθηκαν οι προσπάθειες που γίνονται αυτή την περίοδο στα νοσοκομεία κι όπως  δεν αμφισβητήθηκαν άλλες προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν από πρόσωπα που πέρασαν στην ίδια θέση ευθύνης.  

Με αφορμή  μια απλή ανακοίνωση της Ένωσης ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΏΝ  παρουσιάσουμε με εκτενή και αδιάσειστα στοιχεία τα γεγονότα. Aυτή εξάλλου είναι η δουλειά μας.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 10:47