Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 17:28

Με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος και με ενημέρωσε οτι υπέγραψε το διάταγμα..!!!

 

Πρώτη φορά στην δημοσιογραφική μου ζωή διαβάζω σε δελτίο τύπου, ότι ο πρόεδρος της δημοκρατίας "ενημέρωσε τον περιφερειάρχη ότι υπέγραψε το προεδρικό διάταγμα

για το χωροταξικό της πανεπιστημιούπολης". Μεταφορικά εάν το δει κανείς, θα μπορούσε στη θέση του περιφερειάρχη να είναι  ο δήμαρχος, ο βουλευτής ο υπουργός , ο αναπληρωτής  του και άρα ο πρόεδρος κάθε φορά τους ενημερώνει όταν βάζει την υπογραφή του σ’ένα διάταγμα!.

Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός στο δελτίο τύπου υπερβαίνει τα θεσμικά όρια του πρωτοκόλλου, δείχνει στοιχεία απρέπειας και  έλλειψης σεβασμού στο πρόσωπο του πολιτειακού θεσμού της χώρας. Επίσης η συγκεκριμένη ενέργεια εχει έντονα όλα τα στοιχεία της εντυπωσιοθηρίας, με στόχο προφανώς την πολιτική εκμετάλλευση και την προσωπική αυτοπροβολή. Δεν ενθυμούμαι κανένα πολιτικό, υπουργό, περιφερειάρχη δήμαρχο, στο παρελθόν να έχει επικαλεστεί δημόσια όχι απλά την επικοινωνία του με την προεδρεία  αλλά ότι τον πήρε κιόλας ο ίδιος ο πρόεδρος στο τηλέφωνο για να τον ενημερώσει!!.

Ακόμη και εάν υπήρχαν περιπτώσεις που η προεδρεία είχε προβεί σε συνομιλία δεν το έλεγαν ούτε σε στενό ιδιωτικό κύκλο. Γιατί τις ενέργειες, τις πρωτοβουλίες της Προεδρίας της Δημοκρατίας λόγω πρωτοκόλλου τις ανακοινώνει η ίδια και ουδείς άλλος. Κανένας δεν είναι εξουσιοδοτημένος να ισχυρίζεται δημόσια ότι του τηλεφώνησε ο πρόεδρος, για το τάδε θέμα.

Λίγο προσεκτικότεροι και σεμνότεροι στην Περιφέρεια, θα’ταν χρήσιμο για τους ιδίους και φυσικά για τα συμφέροντα του  τόπου που ισχυρίζονται ότι υπηρετούν.   

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το δελτίο τύπου της Περιφερειακής αρχής

 Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος ενημέρωσε σήμερα Παρασκευή 16 Μαρτίου, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη για την υπογραφή του ΠΔ περί έγκρισης του Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου της Πανεπιστημιούπολης στη Φλώρινα και των παρακείμενων υποδομών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ολοκλήρωση της προσπάθειας που καταβάλλεται.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης ανέφερε ότι:  «Το προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας αποτελεί τιμή για τη Δυτική Μακεδονία και δείχνει το δρόμο της επιτυχίας για τους κοινούς μας στόχους, ενισχύοντας την ανάγκη  να ασχολούμαστε με τα μεγάλα και χρήσιμα σε κλίμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας, γιατί έτσι μόνο θα καταφέρουμε να πάμε τη Δυτική Μακεδονία μπροστά όπως αξίζει στους πολίτες και στην ιστορία μας.

Το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για ένα Πανεπιστήμιο αντάξιο της ιστορίας της Φλώρινας, επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά ανοίγοντας νέες προοπτικές στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα και το δρόμο για την υλοποίηση των έργων εκσυγχρονισμού, επέκτασης και ισχυροποίησης του Πανεπιστημίου στη Φλώρινα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 19:26