Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 21:27

Η περίπτωση του Τάσου Πολιτίδη και ο δήμος Κοζάνης

Όλα τα κόμματα έχουν τις ατυχίες τους. Δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης με την περίπτωση του μετακλητού υπαλλήλου

και μέλους της ΚΕ του κόμματος Τάσου Πολιτίδη. Κλασσική περίπτωση κομματικού "θρασύδειλου" και εν πλήρει συνειδήσει" συγγραφέα ψευδών (fake) ειδήσεων.  Βέβαια εάν συνεχίσει τις πολιτικές παρεμβάσεις του για τα δημαρχιακά της Κοζάνης, όπως για παράδειγμα έκανε προχθές με την άστοχη κριτική του στον Β. Σημανδράκο για το θέμα του Μακεδονικού, δεν θα προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην παράταξη του δημάρχου Λ. Ιωαννίδη. Για την ιστορία να αναφέρω ότι ο τελευταίος χειρίστηκε με άψογο τρόπο το θέμα, χωρίς να κρατά την σημαία του Κοτζιά και χωρίς να προκαλεί με την συμπεριφορά του σημαντική μερίδα πολιτώντης πόλης που έχει τις ευαισθησίες της στο θέμα. 

Κι επειδή στη Κίνηση Κοζάνη Τόπος να ζεις δεν  έχουν απωλέσει το πολιτικό τους ένστικτο και κριτήριο, μην εκπλαγούμε εάν το επόμενο διάστημα έως τις εκλογές το συγκεκριμένο επαγγελματικό στέλεχος του κόμματος δεν θα προφέρει ξανά την λέξη Δήμος, εννοώντας την Κοζάνη.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 21:47