Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 18:44

Γραφικοί και πατριδοκάπηλοι

Ο επικεφαλής της Εθνικιστικής ομάδας  στο fb «Πτολεμαίοι – Μακεδόνες» προωθεί ανακοίνωση όπου καλεί τον κόσμο να συγκεντρωθεί στο κτίριο της Σχολής της πυροσβεστικής

για να διαμαρτυρηθούν για την Μακεδονία,στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη, που θα παραβρεθεί στην τελετή αποφοίτησης. Κλασική διαμαρτυρία. 

Γράφεται όμως σε κάποιο σημείο της ανακοίνωσης: «..Στην ορκωμοσία όμως θα είναι παρούσα και μια κυρία που είμαστε σίγουροι ότι δεν πιστεύει ούτε σε Θεό ούτε σε πατρίδα…». Αυτό μας έλειπε τώρα… οι τύποι που προσπαθούν να αντλήσουν κύρος από την ελληνική σημαία που περιφέρουν από πόλη σε πόλη και από εκδήλωση σε εκδήλωση, έβγαλαν τώρα και την μεζούρα για να μετρήσουν την θρησκευτική συνείδηση και τον πατριωτισμό ενός προσώπου, που σήμερα μπορεί να είναι η υπουργός, αλλά αύριο μπορεί να είναι ένας οιανδήποτε λιγότερο επώνυμος η ανώνυμος πολίτης.  Δεν πρόκειται απλά για γραφικούς, αλλά για ανθρώπους που οι απόψεις τους στο μέλλον μπορεί να καταστούν επικίνδυνες για τους συμπολίτες τους και την πόλη.

Προξενεί αρνητική εντύπωση ότι με τον παραπάνω ακροδεξιό, εθνικιστικό και φιλο-χρυσαυγήτικο «εσμό», έχουν δυστυχώς διαύλους επικοινωνίας αλλά και υποστήριξης, επώνυμα στελέχη της ΝΔ, ένας πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά και μεγαλοσυνδικαλιστές της ΝΔ,  απο την πόλη. 

Η αναρτηση των Πτολεμαίων Μακεδόνων

Καλημέρα Πτολεμαίοι Μακεδόνες και φίλες και φίλοι της ομάδας.
Αύριο Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροσβεστικής, θα ορκιστουν εν όψη Θεού και Πατρίδας, 89 Ελληνόπουλα.
Στην ορκωμοσία όμως θα είναι παρούσα και μια κυρία που είμαστε σίγουροι ότι δεν πιστεύει ούτε σε Θεό ούτε σε πατρίδα και οι μόνοι λόγοι που θα παρευρίσκεται στον χώρο είναι καθαρά προεκλογικοι.
Πρόκειται για την υπουργό των χημικών, την υπουργό που δεν δίστασε να ρίξει ληγμένα χημικά σε μικρά παιδιά!
Κυρία Γεροβασίλη οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες, αλλά και ΟΛΗ η Πτολεμαΐδα, θα είμαστε εκεί οχι για να χαλάσουμε την ορκωμοσία των νέων πυροσβεστων την οποία θα σεβαστούμε απόλυτα, θα είμαστε εκεί για να σας θυμίσουμε την προδοτική σας στάση, θα είμαστε εκεί (πάντα σε δημοκρατικά πλαίσια) να σας τονίσουμε πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. 
Καλούμε λοιπόν όλη την πόλη με την Γαλανόλευκη στο χέρι να είναι στις 11πμ μπροστά στην Αγία Σκέπη.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!

Σ. Κουταβας

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 09:01