Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 20:40

Είναι πολύ απελπισμένοι για να κάνουν αυτό το γκροτέσκο τηλεοπτικό σπότ

Για να φτάσουν στο σημείο οι ακροδεξιοί και οι διάφοροι εθνικιστές της Φλώρινας να ανασύρουν  από τα πέτρινα χρόνια της διοίκησης  Καντιώτη, τα διχαστικά και εμφυλιοπολεμικά του κηρύγματα

 για να αφυπνίσουν τους οπαδούς τους, να προσέλθουν στην εκδήλωση για την Συμφωνία των Πρεσπών που διοργανώνουν στις 16 Μαρτίου στην Φλώρινα, μας κάνει να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι πολύ απελπισμένοι η αλλιώς σε πλήρες αδιέξοδο.

Από την άλλη όταν φτάνουν στο σημείο να υιοθετούν στο προπαγανδιστικό βίντεο τους «Τα τραγούδια του Αντρέα» που έγραψε ο Μίκης για τους σκληρούς βασανισμούς που υπέστη ίδιος αλλά προπαντός ο Ανδρέας Λεντάκης στο κτίριο της οδού Μπουμπουλίνας  από τους χουντικούς, μας κάνει να υποθέτουμε ότι το πιο πιθανό είναι να βρίσκονται σε παράκρουση. 

Το ερώτημα βέβαια είναι, πως ένας οργανισμός της αυτοδιοίκησης, ένα ΝΠΔΔ όπως ο δήμος της Φλώρινας, που είναι και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, μπορεί να υιοθετεί αυτό το ακραίο, διχαστικό και προσβλητικό περιεχόμενο του τηλεοπτικού σποτ.

ΣΠ. ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 21:06