Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 10:33

Με το ενα πόδι εκτός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο Β. Μιχελάκης. Συνάντηση με Τζανακόπουλο και Γεροβασίλη

ΤΟΥ Σπύρου Κουταβά

Σύμφωνα με πληροφορίες του vetonews.gr έως αργά το μεσημέρι θα έχει ολοκληρωθεί η συνάντηση του Βασίλη Μιχελάκη με τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Δημήτρη Τζανακόπουλο και την Ολγα Γεροβασίλη. Την συνάντηση προκάλεσαν οι δεύτεροι μετά τις εκθέσεις και τα σημειώματα της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην Μεσσιανή Κοζάνης με τις αποφάσεις του Συντονιστή Γραμματέα Αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, αλλά πολύ περισσότερο ότι η οικογένειά του βρέθηκε με επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά πάρκα γνωστής εταιρίας που διαχειρίζεται το έργο.  Ο κ. Μιχελάκης αναμένεται να δώσει εξηγήσεις όχι μόνο ως προς τα ζητήματα της νομιμότητας των ενεργειών της διοίκησης που προΐσταται, αλλά πολύ περισσότερο θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το «τυχαίο» του γεγονότος οτι μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν να έχουν επενδύσει σε φωτοβολταικά πάρκα της  εταιρίας της οποίας το έργο έχει αναστατώσει την τοπικη κοινωνία της Μεσσιανής.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις κομματικών παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ που παρακολουθούν το θέμα εξ αρχής είναι πιθανό ότι η ηγεσία θα οδηγήσει εκτός ΣΥΡΙΖΑ τον Βασίλη Μιχελάκη, που σημειωτέων στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κόμματος από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς είχε ορισθεί ως μέλος της Κεντρικής επιτροπής Ανασυγκρότησης. Αυτό επιθυμούν και τα στελέχη των τοπικών οργανώσεων της ΠΕ Κοζάνης, που εξ αρχής θεωρούν  ότι το ζήτημα της Μεσσιανής εγείρει ζητήματα, νομικά, περιβαλλοντικά, πολιτικά και ηθικά απέναντι στους πολίτες, για όσους από τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης έχουν εμπλακεί με επιχειρηματικές τους επιλογές. Μάλιστα υπογραμμίζουν τις αναταράξεις που έχει προκαλέσει το θέμα οχι μονο στην παράταξη του Δημάρχου Κοζάνης, αλλά και στις συνεργαζόμενες συμπολιτευόμενες παρατάξεις στον Δήμο Κοζάνης με τις ανεξαρτητοποιήσεις δύο δημοτικών συμβούλων  απο την παράταξη του Μιχαηλίδη και την παράταξη του αντιδημαρχου Β. Σημανδράκου. 

Αν και με τον Β. Μιχελάκη φαινεται οτι για τον ΣΥΡΙΖΑ οι εξελίξεις αποτελούν μονοδρομο, ωστόσο υπάρχει ερώτημα που ακόμη αιωρείται "εάν θα οδηγηθούν εκτός κόμματος και οι τρεις κόρες του" στα ονόματα των οποίων βρέθηκαν  επενδύσεις των φωτοβολταϊκών.

Με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα η ατμόσφαιρα στις οργανώσεις του κόμματος στην ΠΕ Κοζάνης δεν είναι και η καλύτερη, και όπως μας έλεγε στέλεχος απο τα παλιά μέλη του κόμματος «μας ήρθε ως κεραυνός η οικογενειακή εμπλοκή μελών του κόμματος μας σ'ένα θέμα που συνταράσει την τοπική κοινωνία. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 10:53