Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 09:10

Δεν είπαν ούτε μισή κουβέντα για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Χθες κορυφώθηκαν σε όλη την χώρα οι εκδηλώσεις για την επέτειο της φοιτητικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Το πρωί στο χώρο του Πολυτεχνείου

κατατέθηκαν  στεφάνια από εκπρόσωπο της βουλής των Ελλήνων, τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων-  Χαράλαμπος Αθανασίου και Χαρις Θεοχαρης από την ΝΔ κατέθεσαν στεφάνι ως εκπρόσωποι διακοινοβουλευτικής επιτροπής- ενώ έγιναν εκδηλώσεις σε όλα τα Σχολεία Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.

Στην Δυτ. Μακεδονία οι βουλευτές της αντιπολίτευσης τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ΚΙΝΑΛ  και ΚΚΕ έβγαλαν ανακοινώσεις σημειώνοντας μηνύματα για το χρονικό της ημέρας ενώ ανακοινώσεις εξέδωσαν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Μοναδική παραφωνία στο σύνολο της Περιφέρειας οι 7  βουλευτές της ΝΔ, και ο περιφερειάρχης όπου δεν βρήκαν το πολιτικό κουράγιο την όρεξη να μιλήσουν δημόσια για την σημασία της ημέρας, την νοηματοδότηση της στην ιστορία και το χρόνο. Κάποιες φορές φλυαρούν με τις ανακοινώσεις τους για ότι «πετάει κα ότι παίρνει ο άνεμος» θέλοντας να αποδείξουν στην κοινή γνώμη ότι έχουν γνώμη κα θέση, αλλά για την πιο σημαντική αντιστασιακή ενέργεια που έγινε κατά την διάρκεια της Χούντας δεν λένε κουβέντα γιατί άραγε;.

Σπύρος Κουταβάς 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 09:14