Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 10:06

Ενα σχόλιο για τις αναφορές της Α. Διαμαντοπούλου στην ΕΡΤ

Στο βραδινό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου με τον δημοσιογράφο Γ. Κουβαρά εμφανίστηκε η Αννα Διαμαντοπούλου για να σχολιάσει την επικαιρότητα. Ειναι η μέρα που έχουν ξεσπάσει σφοδρά επεισόδια σε ολη την Ελλάδα απο τον τραυματισμό στο κεφαλι του 16 χρονου Ρομά Φραγκούλη στην Θεσσαλονίκη απο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ. Μόλις τελείωσε η συνέντευξη της έγραψα αμέσως ενα γρήγορο  σχόλιο στο fb ως κριτική σε όσα ακούστηκαν. Υπήρξαν δεκάδες αρνητικά σχόλια απο πολλούς στα οσα ανάφερε ενω κάποια στιγμή την επομένη ημερα απάντησε και η ιδια η κ. Διαμαντοπούλου στην κριτική μας.

Να σημειώσω οτι εξ αιτιας των αναφορών της για αρκετά θέματα που έθιξε (θανατος Γρηγορόπουλου, συνθήκες θανατου του 16 χρονου ρομά κλπ)  στο fb και στο τουίτερ υπήρξαν εκατονταδες οι επώνυμοι πολίτες που έγραψαν αυστηρές κριτικές στο προσωπό της.

Δημοσιεύουμε στο vetonews.gr αυτούσιο το σχόλιο απο το fb για να έχει και ποιό επίσημα δημοσιογραφικά χαρακτηριστικά η κριτική την οποία ασκήσαμε. 

"....Όχι αγαπητή Άννα Διαμαντοπούλου η περίπτωση του 16χρονου Φραγκούλη δεν ήταν μια περίεργη καταδίωξη που το αυτοκίνητο του έστριψε προς τους αστυνομικούς. Αγαπητή Άννα, ο 16 χρόνος πυροβολήθηκε απο πίσω, και οι διώκτες του, "τα παιδιά που εναι μίσθωτοί", οπως είπες, γνώριζαν από την αρχή ότι είναι Ρομά κι ότι η παράβαση του ηταν η απλήρωτη βενζίνη των 20 €, γιατι Αννα, επιναν καφε στο γραφειο του πρατηριουχου κι ο ίδιος τους ενημέρωσε.
Οχι αγαπητή Άννα, ο Γρηγορόπουλος δεν πέταγε μπουκάλια στους αστυνομικούς. Αλλά ακόμη και αν το έκανε δεν μπορεί εσύ η εμβληματική του ΠΑΣΟΚ να Ισχυρίζεσαι αυτό το επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε ανεπιτυχώς ως ελαφρυντικό της φρικώδους πράξης απο τους δικηγόρους του φονιά Κορκονεα.
Αννα, κι ο αγαπημένος των Σημιτικων δημοσιογράφος Πρετεντέρης πετούσε μπουκάλια με νερό κι οχι μόνο μια φορά στους διαιτητές και δεν έτρεξε "κάστανο".
Η συνέντευξη τηs Α Διαμαντοπούλου στην Ερτ σε μια δύσκολη στιγμή για τον Μητσοτάκη προσέφερε για μια ακόμη φορά πολιτικές υπηρεσίες στον πρωθυπουργό.
Συνιστώ να την παρακολουθήσουν οι #με_τον_Ανδρουλακη αρκεί να μην μαλώσουν με τους #με_τον_Κυριακο σε ποιους ανήκει...."

ΤΟ βίντεο της συνέντευξης εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=o-NtIlHKC7Q&t=1s&ab_channel=%CE%95%CE%A1%CE%A4%CE%91.%CE%95.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 10:34