Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 14:08

Ο Π. Καραλευθέρης στο vetofm: Μεθοδευμένη οικολογική πολιτική -του Δημητρακόπουλου που στοχεύει την ΔΕΗ και τα ορυχεία (βιντεο)

''Ένα ακόμη σχόλιο από τα πολλά των Οικολόγων που ακούμε'', έτσι σχολίασε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ κ. Π. Καραλευθέρης

την δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ θ. Δημητρακόπουλου για τον αργό θάνατο του λιγνίτη. Οι δηλώσεις του Θ. Δημητρακόπουλου εχουν δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις στο Ενεργεικό Λεκανοπέδιο. ''Μέχρι στιγμής δεν είδα καμιά ανακοίνωση των οικολογικών οργανώσεων και του κ. Δημητρακόπουλου για το σκάνδαλο με την ρύπανση των γερμανικών οχημάτων vw''. Ο κ. Καραλευθέρης εκτίμησε ότι ''πρόκειται για μεθοδευμένη οικολογική πολιτική που στοχεύει σε συγκεκριμένες παραγωγικές επενδύσεις της χώρας την ΔΕΗ τα ορυχεία και τις Σκουριές''.
Σε άλλο σημείο σχολίασε ότι ''υπήρξε ενόχληση εντός της ΔΕΗ ακόμη και στα στελέχη της για τις στοχευόμενη επίθεση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και δεν παρέλειψε να τονίσει ότι στον Συριζα βλέπουμε αρκετά συχνά στελέχη του να λένε κάτι που δεν εκφράζει το κόμμα η τον αρχηγό τους.

Υπενθύμισε με νόημα ότι ο Αλέξης Τσίπρας πριν από τις πρόσφατες εκλογές στην πλατεία της Κοζάνης έκανε αναφορά στην ΔΕΗ και το έργο της Πτολεμαΐδας ενώ διαφορετικές απόψεις από τον Δημητρακόπουλο έχει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Σκουρλέτης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 14:51