Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011 19:30

Ανεπιθύμητο πρόσωπο, η γεν. Γραμματέας Αποκεντρωμένης διοίκησης στην Θεσπρωτία

georgakopoyloyΈντονες αντιδράσεις στην περιοχή της Ηπείρου με αφορμή την απόφαση της γενικής γραμματέως της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου Μπάστα

να εγκρίνει τους περιβαλλοντικούς όρους για την λειτουργία μονάδας αποθήκευσης πετρελαίου στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, που υπάρχουν ιχθυοκαλλιέργειες.
Η περιφέρεια Ηπείρου ζητά την ανάκληση της απόφασης.
Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Αργύρης στο νομό Ιωαννίνων κάνει λόγο για βεβιασμένες αποφάσεις ενώ ο βουλευτής Θεσπρωτίας ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κατσούρας χαρακτηρίζει την γενική γραμματέα ανεπιθύμητη στην Θεσπρωτία και ζητά την αποπομπή της αφού ανακαλέσει την απόφαση της.

Το γραφείο τύπου της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας τονίζει ότι η επένδυση έλαβε περιβαλλοντική αδειοδότηση αφού ελήφθησαν όλοι οι όροι που προβλέπει η νομοθεσία, εξετάστηκαν όσα ορίζει η απόφαση του ΣτΕ και υπήρξε γνωμοδότηση από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

πηγη;σκαι

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011 19:35