Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 12:40

Εκστρατεία ενημέρωσης για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων σε σχολεία του δήμου Κοζάνης (video-photo)

Η αντιδημαρχία περιβάλλοντος του δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με Οικολογική εταιρία ανακύκλωσης από Αθήνα ξεκίνησε σήμερα την εκστρατεία ενημέρωσης ανακυκλώσιμων

και οργανικών υλικών σε σχολεία της Κοζάνης.

Η εκστρατεία ενημέρωσης ξεκίνησε σήμερα κιόλας από το 1ο Γυμνάσιο Κοζάνης Βαλταδώρειο παρουσία του εκπροσώπου της Οικολογικής εταιρίας και της αντιδημάρχου περιβάλλοντος Ελένης Τασοπούλου.
Πρόκειται για πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης για την προώθηση της Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) των ανακυκλώσιμων υλικών και των βιοαποβλήτων. Η ενημέρωση αφορά συνολικά σε περίπου 3.000 μαθητές και εκπαιδευτικούς, σε περισσότερες από 25 σχολικές μονάδες του Δήμου.
Στόχος των δράσεων είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την Ανακύκλωση – Κομποστοποίηση με Διαλογή στην Πηγή λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα κοινωνικοοικονομικά τοπικά χαρακτηριστικά, αναγνωρίζοντας ρόλο και λόγο στην τοπική κοινωνία, προωθώντας, μέσω της συμμετοχής των ενεργών πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος και την δημιουργία θέσεων εργασίας, χωρίς πρόσθετα οικονομικά βάρη για τον πολίτη.
ΜΕΡΟΠΗ ΒΑΧΤΣΕΒΑΝΟΥ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 13:02

Πολυμέσα