Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 12:16

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ: «ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΥΠΗΡΕΤΩ ΗΔΗ ΘΕΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

alt«Δεν ενδιαφέρομαι για την θέση του αιρετού περιφερειάρχη με δεδομένο ότι μου έχει ήδη εμπιστευθεί  από τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά μια θέση εξίσου υψηλής ευθύνης, αυτή του τομεάρχη αγροτικής ανάπτυξης».  Με την φράση αυτή ο βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε έβαλε τέλος στα σενάρια που θέλουν το πρόσωπό του να ενδιαφέρεται για την θέση του αιρετού περιφερειάρχη. Όπως τόνισε «αυτό που προέχει και αυτό που θα κάνω είναι να συνδράμω στην προσπάθεια του κόμματος να συγκροτήσει μια ελκυστική πρόταση για την ανάπτυξη της περιφέρειας» και αυτός είναι επισήμανε «ο στόχος του κόμματος» ενώ για το πρόσωπο που θα κληθεί να είναι υποψήφιος είπε « ότι δεν έχει κλειδώσει κανένα όνομα και ακολουθείτε συγκεκριμένη διαδικασία». Εξάλλου όπως τόνισε «υπάρχουν πολλά και ικανά στελέχη που μπορούν να διεκδικήσουν την θέση του αιρετού περιφερειάρχη».

Ο κ. Κασαπίδης αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Κώστα Κιλτίδη  από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και την ανεξαρτητοποίησή του λέγοντας πως «ως ώριμος πολιτικός άντρας ο κ. Κιλτίδης αυτό που κάνει το κάνει με συναίσθηση της ευθύνης που έχει απέναντι στους πολίτες που τον στήριξαν και στην παράταξη που τον ανέδειξε και φέρει ο ίδιος την ευθύνη και το βάρος της απόφασής του όποια και αν είναι η εξέλιξη σύμφωνα με την επιθυμία και την απόφαση του». Αναφερόμενος στην δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει ο αγροτικός τομέας ο κ. Κασαπίδης αναφέρθηκε στην επιδείνωση της θέσης των γεωργικών προϊόντων στην διεθνή αγορά τονίζοντας χαρακτηριστικά  ότι «οι εισαγωγές στο αιγοπρόβειο γάλα για το πρώτο δίμηνο του 2010 , αυξήθηκαν 120% σε σχέση με το αντίστοιχο δίμηνο του 2009» και επισήμανε οτι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «λειτουργεί χωρίς κάποιο σχέδιο για την στήριξη της ελληνικής παραγωγής την στιγμή που το έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη». Τέλος ο βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τους πολίτες  να αναζητούν και να στηρίζουν τα ελληνικά προϊόντα  στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα.              

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 14:04