Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2010 16:38

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΣΚ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου που εξέδωσε η γραμματεία της ΠΑΣΚ Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης με τον τίτλο: "Αργυρώνητη «δημοσιογραφία»" με αφορμή το άρθρο που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Σπύρος Κουταβάς:

"Ο κ. Σπύρος Κουταβάς, γνωστός αφισοκολλητής της Πανσπουδαστικής Συνδικαλιστικής Κίνησης (Π.Σ.Κ.) και της Κ.Ν.Ε. στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας τη δεκαετία του ‘80, φόρεσε τη μάσκα του κήνσορα και θεράποντα της περιοχής, μέρες αποκριών που είναι.

Η προσπάθειά του να μειώσει την προσωπικότητα ανθρώπων, να «πουλήσει» ηθική, να υποδείξει σε πολιτικούς τούς συνεργάτες τους, ασφαλώς του χαρίζει τον «τιμητικό» τίτλο του «Ιαβέρη» της Δυτικής Μακεδονίας.

Προφανώς για τον κ. Κουταβά κανένας δεν πρέπει να ασχολείται με τα κοινά, τα πολιτικά κόμματα και τον συνδικαλισμό, παρά μόνο να αιτείται την άδειά του ακόμη και για τις απόψεις που πρόκειται να εκφράσει.

Όλα αυτά ζέχνουν αφόρητη καμαρίλα, βγαλμένη από τα υπόγεια του υπαρκτού σοσιαλισμού και της ανύπαρκτης δημοκρατικής παιδείας του εν λόγω κυρίου, που αφού ως συνδικαλιστής σπουδαστής προέτρεπε τους συναδέλφους του να μην συμμετάσχουν στα προγράμματα «Erasmus» για τη μετακίνηση των σπουδαστών του Τ.Ε.Ι. στα Πανεπιστήμια της τότε Ε.Ο.Κ, έσπευσε να επωφεληθεί ο ίδιος.

Εγκαλεί στελέχη της παράταξής μας για τον τρόπο διορισμού τους, όταν είναι γνωστό σε όλους ότι αυτό δε συνέβη παρά μόνο με δικαστική απόφαση του διοικητικού εφετείου Θεσσαλονίκης που καταδίκασε το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Άραγε μήπως επειδή δεν ήταν αρεστά στην τότε διοίκηση του ιδρύματος για τις πολιτικές τους απόψεις και θέσεις; Αδιάφορο για τον «ηθικολόγο» και «αριστερό» κ. Κουταβά, προφανώς.

Αν όπως ισχυρίζεται ο κ. Κουταβάς: «όπως συμβαίνει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας είναι ένας από τους πολλούς του δημόσιου τομέα που κατάφερε! μέσω συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή συμβάσεων έργου να μονιμοποιηθεί με τους γνωστούς τρόπους που όλοι γνωρίζουμε», τότε το ίδιο ισχύει και για όλους τους συναδέλφους του που εργάζονται στην Ε.Ρ.Α. Κοζάνης, καθότι ήταν όλοι τους συμβασιούχοι.

Μετά την «εκτέλεση του συμβολαίου» κ. Κουταβά, μπορείτε να περάσετε για την είσπραξη των 30 αργυρίων που σας αναλογούν.

 

Υ.Γ. Αν μπορεί, παρακαλείται ο κ. Κουταβάς να μας ενημερώσει για τη σχολή δημοσιογραφίας που έχει τελειώσει και για την ένωση συντακτών της οποίας είναι μέλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2010 16:47