Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010 14:04

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΧΟΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

altΟ ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής σχετικά με την χθεσινή έκθεση της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία, δήλωσε τα εξής :

«Η έκθεση της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία, που δόθηκε χτες στη δημοσιότητα, είναι συνέχεια της προσπάθειας διαρκούς συρρίκνωσης των δικαιωμάτων και του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού προσαρμόζοντάς τα στην προκρούστεια κλίνη που η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ετοιμάσει μαζί με το Δ.Ν.Τ. σε βάρος των λαών της Ευρώπης.

Οι νέες υποδείξεις της Κομισιόν για πρόσθετες συνταξιοδοτικές και φορολογικές «μεταρρυθμίσεις», οι προτροπές για περαιτέρω ιδιωτικοποιήσεις σε κύριους τομείς της οικονομίας, που ακόμα και δεξιές κυβερνήσεις αρνούνται να παραχωρήσουν στο ιδιωτικό κεφάλαιο, αλλά και οι εισηγήσεις για τυφλές «προσαρμογές» σε βάρος πολλών επαγγελματιών της χώρας μας, αποτελούν τη σίγουρη συνταγή μεγαλύτερης βύθισης της οικονομίας  στην κρίση.

Δυστυχώς η κυβέρνηση της Ελλάδας έχει αποδείξει ότι είναι πάντα πρόθυμη να εφαρμόσει αυτού του είδους τα μοντέλα κι ότι δεν ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της χώρας αλλά μόνο για τα δικά της, που τα έχει ταυτίσει με τα πιο αντιδραστικά, νεοφιλελεύθερα κέντρα.»
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010 14:08