Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 19:32

ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Μετά τaltην άρνηση και του Αλεκου Αθανασιάδη, σε γόρδιο δεσμό εξελίσεται η υπόθεση του "καταλληλότερου" για υποψήφιος περιφερειάρχης στην δυτική Μακεδονία. Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να πνίγεται σε μια σταγόνα νερό, αφού οι κακοί χειρισμοί, τα παιχνίδια κάποιων αρεστών που είχαν προνομικές σχέσεις με το διευθυντήριο, το οποίο  ειχε τον πρώτο λόγο στην υπόθεση υποψηφίων, οδηγούν την κυβέρνηση και  πολύ περισσότερο τον πρωθυπουργό σε μια επικοινωνιακή αποτυχία.
Απο όλη αυτην την υπόθεση ισχυροποιείται περαν του δέοντος -και χωρις να το περιμένει ακόμη ούτε και ο ίδιος- η υποψηφιότητα του Γ. Δακή.
Συνεργάτες του μιλούν για απρόσμενη εξέλιξη που προσφέρει άνευ χρημάτων δημοσιότητα, στο όνομα του Γ. Δακή ως μια από τίς αδιαφιλονίκητες υποψηφιότητες στην Δυτ. Μακεδονία.
Από την Ιπποκράτους λενε ότι τώρα κάνουν  νέα μέτρηση με τα ονόματα των Ι. Ανδρεάδη και Γ. Βλατή, για να αποφασίσουν. Πρίν έκαναν με το όνομα του Α. Αθανασιάδη. Τι έδειξε η σφυγγομέτρηση; Ουδείς γνωρίζει, παρά μόνο ο Αλέκος Αθανασιαδης που είπε το όχι και ο Θ Τσούρας που μόλις την παρέλαβε. Παντως,  ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ ισχυρίζεται οτι ο κόσμος τον ψήφισε για βουλευτή και το έργο του δεν το έχει ολοκληρώσει. Ελεγχόμενες διαρροές από το περιβάλλον του μιλούν για ενόχληση του βουλευτή με τους χειρισμούς που έγιναν στο προσωπό του.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 23:28