Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010 13:00

ΔΗΛΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΜε αφορμή την απόφαση της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου να μην συμπεριληφθεί το τμήμα Εργοθεραπείας στο νέο μηχανογραφικό ο βουλευτής της Ν.Δ. του Νομού Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος απέστειλε την παρακάτω «δήλωση – καταγγελία»:

«Με λύπη πληροφορήθηκα την απόφαση της υπουργού παιδείας κας Διαμαντοπούλου, να μην συμπεριληφθεί το τμήμα Εργοθεραπείας του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στο νέο μηχανογραφικό .

Οι δηλώσεις της κυρίας υπουργού αυταρχικές, μηδενιστικές και άκυρες, απαξίωσαν την μελέτη και την δουλειά ετών, που έγιναν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς, για τον σχεδιασμό των νέων σχολών και τμημάτων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με μια δήλωση που θυμίζει άλλες εποχές, η ηγεσία του υπουργείου παιδείας, πήρε μια απόφαση χωρίς διάλογο και χωρίς ουσιαστική τεκμηρίωση. Η κα. Διαμαντοπούλου πέταξε στο καλάθι των αχρήστων μια συλλογική προσπάθεια χρόνων, όλων των φορέων του νομού Κοζάνης , για την  ενδυνάμωση  του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πέρσι με την έλευση του τμήματος Μαιευτικής και του τμήματος Επιχειρησιακής Πληροφορικής, καταφέραμε να το καταστήσουμε πρωτοπόρο σε σχέση με τα υπόλοιπα περιφερειακά Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Ο σχεδιασμός προέβλεπε την δημιουργία του τμήματος Εργοθεραπείας για τα έτη 2010-2011, ενώ για το 2011-2012 τα τμήματα Δομικών Έργων και Τηλεπικοινωνιών Συστημάτων και Δικτύων.

Η κυρία υπουργός στην  απαξιωτική δήλωση της «…φέτος είναι η πρώτη φορά που δεν θα υπάρξει κανένα νέο τμήμα στα μηχανογραφικά…Αυτό σημαίνει ότι καμία απόφαση δε θα δίνεται με πολιτικά κριτήρια. Καμία απόφαση δε θα δίνεται για να ικανοποιηθούν οποιουδήποτε άλλου είδους προτεραιότητες.»!

Ρωτώ την κυρία Διαμαντοπούλου,

Είναι  κακό να υπάρχει πολιτική βούληση, για την στήριξη του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας; Ακόμα και αν είναι, εγώ την έχω!

Ποιες είναι οι προτεραιότητες που αναφέρει;

Γιατί στερεί από το ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ένα τόσο σημαντικό τμήμα;

Γιατί στέκεται τροχοπέδη στην ανάπτυξη του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας;

 Αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να απαντήσει η «φίλη του νομού» κα Διαμαντοπούλου, καθώς επίσης και οι συνάδελφοι της συμπολίτευσης. 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010 14:24