Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010 13:40

ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ι. ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗ

altΗ περιφερειακή ανάπτυξη, είναι κορυφαία προτεραιότητα των δυνάμεων της προόδου, της δημιουργίας, της δημοκρατίας. Αυτή τροφοδοτεί το ιδεολογικό οπλοστάσιο των δυνάμεων της αλλαγής διαμορφώνοντας το όραμα του κοινού αγώνα για μία ανθρώπινη κοινωνία, αυτή επιβάλει διαχρονικά την ανάγκη συγκρότησης μιας διευρυμένης δημοκρατικής συμπαράταξης. Είναι αυτή η συνεύρεση των δυνάμεων της αλλαγής που στήριξε και στηρίζει τα σταθερά βήματα προς το αύριο της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Αυτή η δημοκρατική συμπαράταξη έχει σήμερα το καθήκον, στο σύνολό της και όχι κατακερματισμένα, να προχωρήσει στην εδραίωση και καταξίωση του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Να τον αναδείξει στον κατεξοχήν  θεσμό δημοκρατικής λειτουργίας, δημοκρατικού σχεδιασμού, κοινωνικού ελέγχου, αποδοτικής και αποτελεσματικής διαχείρισης των διαθέσιμων πόρων. Στον θεσμό που θα εγγυάται την ανάδειξη και βελτίωση των δυνατοτήτων όλων των πολιτών ώστε οι κοινωνίες να πορευτούν με σιγουριά τον δικό τους δρόμο για το μέλλον.

Σε αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες, είτε ως άτομα, ή συλλογικοί φορείς, είτε ως κινήματα πολιτών ή πολιτικοί οργανισμοί και κόμματα. Να είμαστε όλοι συμμέτοχοι και ενεργοί. Χωρίς διαχωριστικές γραμμές. Με αλληλοσεβασμό και αλληλεγγύη. Να ξεκινήσουμε όλοι μια κοινή προσπάθεια, με κοινούς στόχους, με κοινή δράση. Να συμβάλλουμε ο καθένας με την ιδιαιτερότητά του και με την διακριτή αυτοτέλειά του.

Με αυτές τις σκέψεις και με την πεποίθηση πως όλοι μαζί μπορούμε, σας καλώ όλους, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και με πολλαπλασιαστή το νέο θεσμό να συνδιαμορφώσουμε το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Να επαναφέρουμε την ελπίδα στην καθημερινότητά μας. Να πάρουμε με αποφασιστικότητα τις τύχες της Δυτικής Μακεδονίας στα χέρια μας.

Ιωάννης Παπαϊορδανίδης
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010 12:04