Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010 15:20

ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ: “ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ”

alt“Ο Γιώργος Δακής θα είναι ο μεγάλος νικητής των περιφερειακών εκλογών”, τόνισε σήμερα από την Κοζάνη ο συντονιστής της ΝΔ για τις περιφερειακές εκλογές στην Δ. Μακεδονία Ευριπίδης Στυλιανίδης. Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟΔΕ, ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στο πρόσωπο του κ. Δακή λέγοντας ότι...

“είναι ένας καταξιωμένος επιστήμονας, με σημαντική προσφορά και διαδρομή στον χώρο της αυτοδιοίκησης, με εμπειρία στα θέματα περιφερειακής διοίκησης και ανάπτυξης αλλά κυρίως είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να συνθέσει τις διαφορετικές φωνές από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και από διαφορετικές κοινωνικές ομάδες για να επιτύχει την σωστή αναπτυξιακή πολιτική για την Δ. Μακεδονία”.

Ο κ. Στυλιανίδης απέφυγε αρκετές φορές να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το πώς θα χειριστεί το θέμα των ανεξάρτητων υποψηφίων δημάρχων που ανήκουν στον χώρο της ΝΔ στους δήμους Κοζάνης και Εορδαίας. Χαρακτηριστικά επισήμανε πως “ο δικός μου ο ρόλος - και ο συμβολισμός της παρουσίας μου εδώ - είναι η στήριξη του αγώνα του κόμματος που θα γίνει σε επίπεδο περιφερειακών εκλογών. Δεν έχω ούτε την αρμοδιότητα ούτε την βούληση να εμπλακώ σε ζητήματα του Α΄ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης” και συνέχισε λέγοντας πως “αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζονται από την τοπική οργάνωση της ΝΔ, τους βουλευτές και την γραμματεία της τοπικής αυτοδιοίκησης η οποία έχει και την ευθύνη”.

altΓια τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου ο συντονιστής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι “οι εκλογές αυτές έχουν σαφώς τον αυτοδιοικητικό τους χαρακτήρα όπως κάθε φορά, ίσως ακόμα πιο έντονο γιατί θα δοκιμαστεί στην πράξη το σχέδιο “Καλλικράτης” στο οποίο εμείς ασκείσαμε κριτική για τον τρόπο με τον οποίο πάει να εφαρμοστεί κατά την πρόσφατη συζήτηση στο κοινοβούλιο”. Για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ ο κ. Στυλιανίδης την χαρακτήρισε “ουσιαστική και με περιεχόμενο”.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στην ΔΕΘ και για το πότε θα μιλήσει δημόσια για την οικονομική πολιτική της προηγούμενης πενταετίας απάντησε λέγοντας “το πότε θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός είναι κάτι που θα το καθορίσει ο ίδιος”. Τέλος για την ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών στα ψηφοδέλτια που στηρίζονται από τη Ν.Δ. ο κ. Στυλιανίδης τόνισε πως “σύντομα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, γίνονται αξιολογήσεις πάντα βέβαια με την βοήθεια των υποψηφίων περιφερειαρχών και των τοπικών οργανώσεων”.  

Ρεπορτάζ του Στέλιου Φούντογλου    

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010 15:28