Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 16:31

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΙΝΔΟΣ»

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΚΗΣΜε φόντο τα έκτακτα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση ο υφυπουργός οικονομικών κ. Σταύρος Αρναουτάκης με έγγραφό του στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης ζητά την αναβολή του ανοίγματος των οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού για την προβολή και δημοσιότητα του προγράμματος «Πίνδος», κόστους 1.500.000 ευρώ, που εδώ και ένα χρόνο υλοποιεί η Νομαρχία.

Το αίτημα του υφυπουργού έγινε αποδεκτό από το νομάρχη Κοζάνης Γιώργο Δακή ο οποίος επιβεβαίωσε στο vetonews.gr ότι αναβάλλεται η διαδικασία.

Όπως δήλωσε: «Το συγκεκριμένο έργο, προβολής και δημοσιότητας του προγράμματος «Πίνδος», θα τεθεί στην επόμενη επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος προκειμένου να αποφασιστεί η απένταξή του».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το Νοέμβριο του 2009 ο Γιώργος Δακής είχε θέσει υπόψη του υφυπουργού «εάν είναι στην πολιτική βούληση της κυβέρνησης η συνέχιση του διαγωνισμού».

Σύμφωνα με τον κ. Δακή υπάρχουν και επιστολές προς τον κ. Αρναουτάκη που επισημαίνουν τα παραπάνω.

Για το θέμα κατέθεσε χθες ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης ζητώντας να ακυρωθεί ο διαγωνισμός και να γίνει έλεγχος των δαπανών για τις δράσεις του προγράμματος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 16:35