Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 14:16

Ο Μ. Δημητριάδης στο vetofm για το επίδομα θέρμανσης: ''Στοχος καμμία μείωση για την περιοχή παρά μόνο μικρή διόρθωση στα εισοδηματικά κριτήρια'' (βιντεο)

''Είμαστε στην αρχή του διαλόγου οπου θα επιδιώξουμε έμφαση στο επίδομα θέρμανσης στην Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στην δυτικη Μακεδονία'',  σημείωσε μιλώντας στο Vetofm o βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για την χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης ''να υπάρξουν διαφορετικές εισοδηματικές κατηγορίες ανα περιφέρεια που βρίσκεται σε διαφορετικές ζώνες'' και δεν παρέλειψε να σημειώσει οτι ''εάν το αποτέλεσμα δεν ειναι ικανοποιητικό για εμάς την κυβέρνηση θα κινηθούμε στην κατεύθυνση να υπάρξουν φορολογικές ελαφρύνσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα''.

Ο κ. Δημητριάδης μετά απο επίμονες ερωτήσεις διευκρίνισε οτι οι φορολογικές ελαφρύνσεις είναι μια ιδέα προσωπική αλλά ως ιδέα έχει ήδη πέσει στο τραπέζι της συζήτησης. Στόχος πάντως είναι να μην υπάρξει καμία απώλεια για το επίδομα στην δυτική Μακεδονία παρά μόνο ίσως μια μικρή διόρθωση στα εισοδηματικά κριτήρια.

Στην ερώτηση εάν θα υπάρξει οργανωμένη παρέμβαση των βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένων καΙ της ΝΔ προς το υπουργείο Οικονομικών σημείωσε δεν εχει προβλεφτεί κατι τέτοιο μέχρι σήμερα αλλά δεν αποκλείεται το να συμβεί στο μέλλον. 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 14:47