Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 11:01

Καταγγελία του βουλευτή Ι. Αντωνιάδη: "φωτογραφική διάταξη Γαβρόγλου για τη μετακίνηση της συζύγου του ΓΓ του υπ. Παιδείας απο την Παιδαγωγική σχολή Φλώρινας"

H ανακοίνωση του βουλευτή Ιωαννη Αντωνιάδη

Σκάνδαλο του υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου με επίκεντρο την Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας

Τελικά αποκαλύπτεται πως το άρθρο 76 του νόμου 4485/2017του κ. Γαβρόγλου αποτελεί

φωτογραφική διάταξη για την «εξυπηρέτηση» της κας Σοφίας Αυγητίδου, συζύγου του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γιώργου Αγγελόπουλου και εκλεκτού του υπουργού. Η κα Αυγητίδου, η οποία υπηρετεί ως καθηγήτρια στο τμήμα Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, μπορεί πλέον κάνοντας χρήση της εν λόγω διάταξης να μετακινηθεί σε ΑΕΙ στον τόπο μόνιμης διαμονής της. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη διάταξη,η οποία καταργεί προηγούμενη του νόμου 4009/2011, επιτρέπεται σε καθηγητές που έχουν μόνο 15 χρόνια προϋπηρεσίας  σε περιφερειακά ΑΕΙ να μετακινηθούν στα κεντρικά ΑΕΙ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η σύζυγος του Γ.Γ του υπουργείου Παιδείας κ. Αγγελόπουλου «εντελώς συμπτωματικά» είναι η ευνοημένη της συγκεκριμένης νομοθετικής ρύθμισης.

«Αιδώς Αργείοι»!

Ούτε τα προσχήματα δεν τηρείτε πλέον. Βάζετε βόμβα στα θεμέλια της λειτουργίας όλων των περιφερειακών πανεπιστημίων για να εξυπηρετήσετε δυο τρία δικά σας πρόσωπα. Ο λαός της Φλώρινας θα αντιδράσει δυναμικά σε όλους αυτούς που βρήκαν δουλειά σε πανεπιστήμια της επαρχίας  και τώρα θέλουν να γίνουν "πρωτευουσιάνοι", αλλά και στους πολιτικούς τους προστάτες. Ενημερώνουμε τον Πρύτανη και το Πρυτανικό Συμβούλιο μη διανοηθούν να επιτρέψουν τη μεταφορά πίστωσης. Θα γίνουν συνυπεύθυνοι και συνένοχοι. Προσωπικά, θα καταφύγω στη δικαιοσύνη εναντίον τους ονομαστικά. Επιβάλλεται άμεσα ο υπουργός να πάρει πίσω τη σκανδαλώδη ρύθμιση. Το θέμα δεν θα περάσει έτσι. Θα ακολουθήσουν δυναμικές αντιδράσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 11:13