Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 19:04

Η Άννα Διαμαντοπούλου, για τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας που εργάστηκαν για τις πανελλαδικές εξετάσεις


diamantopoyloy1Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία που ο δημόσιος τομέας απαξιώνεται συστηματικά, στο Υπουργείο Παιδείας έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς υπαλλήλους που τιμούν την ιδιότητα του λειτουργού του δημοσίου συμφέροντος.
Ιδιαίτερα φέτος με το πλήθος των ουσιαστικών και τεχνικών αλλαγών που έλαβαν χώρα

στη διοργάνωση και προετοιμασία των εξετάσεων οι απαιτήσεις ήταν εξαιρετικά υψηλού επιπέδου σε θέματα γνώσης, οργάνωσης, καινοτομίας και χρόνου εργασίας.
Ως Υπουργός Παιδείας, θέλω να συγχαρώ την Διευθύντρια Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων, Ανθή Γώρου, την Προϊσταμένη του Τμήματος Ανάπτυξης Εφαρμογών Εξετάσεων, Καλομοίρα Μαρούγκα και τα στελέχη τους , που εργάστηκαν επί μήνες πέρα και εκτός του τυπικού ωραρίου, ξενυχτώντας, δουλεύοντας Σάββατα και Κυριακές χωρίς ουσιαστική υπερωριακή αμοιβή για την ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων και της επεξεργασίας των αποτελεσμάτων.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ονομαστικά τα παρακάτω στελέχη:
Γιαννοθανάση Σπυριδούλα, Τσόκα Παναγιώτα, Μαρίνου Αλίκη, Νταραγιάννη Σταμάτη, Χριστοφαρεϊζη Ισμήνη, Ρούσκα Αθανάσιο, Ντούσκου Κωνσταντίνα, Κορωναίο Πέτρο, Ζολώτα Ελένη, Λάμπο Ανδρέα, Πολίτου Παναγιώτα, Θεοδώρου Ειρήνη, Κωνσταντοπούλου Μαρία, Τρυφωνόπουλο Κωνσταντίνο, Χαραμούσου Σοφία, Πιτταρά Ειρήνη, Μπαλάφα Όλγα, Παππά Ευάγγελο, Μαλλιαρό Ιάκωβο, Σαμαρτσίδη Γεώργιο και Στεφάνου Αντώνιο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011 14:27