Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 10:47

Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινούν περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία - Την Πέμπτη η ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην Κοζάνη

Η Κοζάνη θα είναι ο επόμενος σταθμός των προσυνεδριακών περιοδειών του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα μιλήσει το βράδυ

της Πέμπτης (στο κλειστό γυμναστήριο της Κοζάνης ΔΑΚ) που πλήττεται, όπως άλλωστε κι ο γειτονικός της Φλώρινας αλλά και η Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από τη χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίηση, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Το πρωί της Πέμπτης ο κ. Τσίπρας αναμένεται να βρεθεί στην Πτολεμαΐδα όπου θα συσκεφθεί με φορείς της τοπικής οικονομίας – κυρίως μικρομεσαίους – για τα προβλήματά τους, ενώ το μεσημέρι θα επισκεφθεί το χωριό του Αγίου Δημητρίου το οποίο πλήττεται ιδιαιτέρως από την ανεργία.

Την Τετάρτη στην Κοζάνη θα βρίσκεται κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Πάνο Σκουρλέτη το οποίο με τη σειρά του θα έχει επαφές με τοπικούς φορείς, όπως και με την ηγεσία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο με τη σειρά του πλήττεται από την απειλή κλεισίματος σχολών του λόγω έλλειψης φοιτητών εξαιτίας των πολιτικών της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Επίσης την ίδια ημέρα κλιμάκια του κόμματος θα βρεθούν και στους υπόλοιπους νομούς της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στα Γρεβενά  θα περιοδεύσει ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, στην Καστοριά  ο πρώην υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και στην Φλώρινα η πρώην αναπληρώτρια υπουργος Παιδείας Μερόπη Τζούφη.  

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 11:18