Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 09:51

Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τέλος στο τραμπικό σόου Κασσελάκη;

Απέναντι σε έναν μηχανισμό με «τραμπικά» χαρακτηριστικά που λειτουργεί -πλέον δίχως προσχήματα- εντός του ΣΥΡΙΖΑ και με επικεφαλής τον Στέφανο Κασσελάκη καλείται να δράσει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή

του κόμματος που συνεδριάζει στις 12.30 το μεσημέρι.

Τυπικό αντικείμενο της συνεδρίασης είναι η απάντηση στο εξώδικο του έκπτωτου προέδρου, το οποίο όμως τελικά αποσύρθηκε με χθεσινοβραδινή ανάρτηση του.  Όμως, το ουσιαστικό είναι οι όροι ύπαρξης και λειτουργίας του κόμματος. Σε μια περίοδο που πηγαίνει σε συνέδριο και διαδικασίες εκλογής ηγεσίας.

Αυτά ενώ στη σημερινή Κ.Ε αναμένονται προσπάθειες από την πλευρά Κασσελάκη για την ακύρωσή της. Επίσης, υπάρχει έντονη φημολογία για την παρουσία… «αγανακτισμένων μελών» στον χώρο της συνεδρίασης.

 

Η απόσυρση

Πάνω στα ζητήματα αυτά θα κληθεί να συζητήσει σήμερα και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο αυτό θα εξετάσει και το αν η απόσυρση του εξωδίκου που ανακοίνωσε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης συνιστά μία κίνηση τακτικής (κατά τα …τραμπικά πρότυπα) που αφήνει «αλώβητο» τον πυρήνα του σκεπτικού του: Δηλαδή την αμφισβήτηση της λειτουργίας των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της οποίας «χωρούν» και νομικού-ποινικού χαρακτήρα ενέργειες όπως η κατάθεση εξωδίκου.

Προφανώς, σε αυτό τον προβληματισμό θέση έχει και το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης απέσυρε το εξώδικο μόνον όταν πλέον ήταν εμφανές ότι… δεν αποφεύγει τις συνέπειές του.

Αυτά ενώ ήδη φαίνεται να έχει κινητοποιηθεί από τους «Κασελλίστας» ένας μηχανισμός με διττό στόχο:

Ο πρώτος είναι η προσπάθεια ακύρωσης της σημερινής συνεδρίασης της Κ.Ε με διαδικαστικά προσκόμματα.

Ο δεύτερος είναι η δημιουργία μηχανισμού «εντυπώσεων στις κάμερες» αφού ήδη έχουν καταγραφεί στα social media εκκλήσεις σε οπαδούς του Στέφανου Κασσελάκη να είναι παρόντες στον χώρο συνεδρίασης της Κ.Ε.

Μάλιστα, προέρχονται από επώνυμους και ανώνυμους λογαριασμούς που με συνέπεια στηρίζουν εδώ και μήνες τον Στέφανο Κασσελάκη. Γεγονός που θέτει υπό σοβαρή αμφισβήτηση ανάρτηση του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη που δηλώνει ότι δεν τον εκφράζουν.

πηγη: https://www.news247.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 09:56