Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2011 11:55

Γ. Κασαπίδης:Με ερωτησή του, ζητά να μάθει γιατί δεν προσλαμβάνονται ιερείς και ρωτά για το κλείσιμο του διαβητολογικού κέντρου στο Μαμάτσειο νοσοκομείο

kasapidisΤην απόσπαση των απαντήσεων σε ερωτήσεις που έχει καταθέσει σε υπουργούς της προηγούμενης Κυβέρνησης επιδιώκει με την επαναφορά τους στη βουλή, ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης.
Τα ερωτήματα αφορούν στο πρόσφατο σκάνδαλο διακίνησης επιμολυσμένων με E. coli τροφίμων

από μεγάλη γερμανική εταιρεία στην Ελλάδα, στο κλείσιμο του διαβητολογικού ιατρείου του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και στη μη κάλυψη των κενών θέσεων ιερέων σε Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Όσον αφορά στο θέμα των επιμολυσμένων τροφίμων, έως και σήμερα, αγνοείται η τύχη των τροφίμων αυτών, ένω δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει εάν παραιτήθηκε ή αποπέμφθηκε ο τότε Πρόεδρος του ΕΦΕΤ για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Απαντήσεις ζητούνται και για το κλείσιμο του διαβητολογικού ιατρείου της παθολογικής κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, παρά το σημαντικό και πρωτοποριακό επιστημονικό έργο του, που ωφελούνταν τουλάχιστον 30 διαβητικοί ημερησίως.
Τέλος, εξηγήσεις ζητά ο κ. Κασαπίδης για την επιδεικνυόμενη αδιαφορία από την προηγούμενη Κυβέρνηση για την πρόσληψη ιερέων προς κάλυψη κενών θέσεων σε Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος. Την ίδια στιγμή που η ελληνική Κυβέρνηση, τηρώντας σχετικές συμφωνίες, έχει ήδη προσλάβει 240 άτομα - ιεροδιδάσκαλους στις Μουφτείες της Θράκης για τη διδασκαλία του Κορανίου στη Μουσουλμανική μειονότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2011 14:40