Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 19:47

Η 9η Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό

Ειναι η εκδήλωση που πραγματοποιούν εδώ και εννέα χρόνια οι φορείς του Βελβεντού με πρωτεργάτες τους δύο Συνεταιρισμούς ΑΣΕΠΟΠ και ΔΗΜΗΤΡΑ. Ειναι μιά ευκαιρία -  για όσυυς δεν γνωρίζουν την περιοχή  - να επισκεφθούν το Βελβεντό,...

να δοκιμάσουν τα επώνυμα προϊόντα που παράγουν οι Συνεταιιρισμοί και εξάγονται στις αγορές της Ευρώπης και της Ρωσίας να γνωρίσουν τα προϊόντα που παράγει ο γυναικείο συνεταιρισμός της περιοχής και φυσικά να επιλέξουν απο τα δεκάδες μπαζαρ που έχουν στηθεί στην κεντρική πλατεία  προϊόντα απο τοπικούς παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής.

Οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί του Βελβεντού «ΑΣΕΠΟΠ» και «ΔΗΜΗΤΡΑ», ο Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού, η «Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού», η «Κίνηση Γυναικών Για Την Ανεξαρτησία Του Δήμου Βελβεντού» & ο «Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού» με συνδιοργανωτές τον «Ορειβατικό Σύλλογο Βελβεντού» και τον «Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Βελβεντού» σας προσκαλούν στην 9η «ΓΙΟΡΤΗ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ» την Παρασκευή 2, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Αυγούστου 2013 στο Βελβεντό.

Η «Γιορτή Ροδάκινου» ξεκίνησε και καθιερώθηκε με σκοπό:

την προβολή του προϊόντος

την ανάδειξη των ειδικών ποιοτικών του χαρακτηριστικών, που το καθιστούν ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο

την προβολή του Βελβεντού ως τόπου με πρότυπη αγροτική και συνεταιριστική ανάπτυξη

την προβολή της περιοχής των Δυτικών Πιερίων ως ιδανικού τουριστικού προορισμού

τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 19:48