Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 10:01

Οι Encardia σε συναυλία στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ στην Κοζάνη!

Ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας σας προσκαλουν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Αγίων Τριών Ιεραρχών
Προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων..

την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας «Σπύρος Αρσένης» στην Κοζάνη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

5:30 μ.μ. Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας
στον Ιερό Ναό των Αγίων Τριών Ιεραρχών του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. ΠΑΥΛΟΥ.

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ «ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ»

7:00 μ.μ. Χαιρετισμός του Προέδρου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ.Νικόλαου Ασημόπουλου
7:05 μ.μ. Συναυλία του μουσικού σχήματος "Encardia"
9:00 μ.μ. Πέρας συναυλίας

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

7:30 π.μ. Έναρξη της ακολουθίας του όρθρου
8:30 π.μ. Έναρξη πανηγυρικής θείας λειτουργίας

Για τους encardia...

Oι encardia είναι ένα ελληνικό συγκρότημα που εμπνέεται, δημιουργεί και παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια μέσα απο την πλούσια μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας. Δημιουργήθηκαν το 2004 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από τετρακόσιες ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Ελβετία, Ιταλία, Γερμανία, Αλγερία και Γαλλία. Έχουν εκδώσει πέντε δίσκους μέχρι στιγμής και έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές όχι μόνο για τη δισκογραφία αλλά και για τη μοναδική σχέση που έχουν με το κοινό, όταν βρίσκονται επί σκηνής. Έχουν συνεργαστεί και δισκογραφικά αλλά και σε ζωντανές εμφανίσεις με τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κατωιταλικής μουσικής (G. Avantaggiato, R. Licci, E. Castagna, C. Villani, E. Pagliara, D. Durante, τα συγκροτήματα ghetonia, malalingua, mala agapi, arakne mediterranea κ.α.) καθώς και με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος Ξυδάκης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Αργύρης Μπακιρτζής, Κώστας Θωμαΐδης, Βασίλης Λέκκας, Klaudia Delmer, Χρίστος Τσιαμούλης, ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης, οι συνθέτες Γ. Βούκανος και Ν. Πλατύραχος, η συμφωνική ορχήστρα του δήμου Αθηναίων κ.α. Αξιοσημείωτη είναι η εμφάνιση του συγκροτήματος με το Βετεράνο Giovanni Avantaggiato στο φεστιβάλ «La notte della taranta» (Corigliano, Ιταλία), παρουσία 120.000 θεατών. Τη μέχρι τώρα πορεία του συγκροτήματος, κατέγραψε ο σκηνοθέτης Άγγελος Κοβότσος στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «encardia, η πέτρα που χορεύει» (2012). Η ταινία αυτή απέσπασε θεαματικά το βραβείο κοινού στην κατηγορία "Ελληνική παραγωγή - μεγάλου μήκους" στο 14ο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 10:05