Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Μαϊος 2014 17:21

7η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία στις 11 Μαΐου στην Κοζάνη

Η Ποδηλατοπορεία αυτή πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Εδώ και 7 χρόνια ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα συντονίζονται και ενώνουν τις φωνές τους, έτσι ώστε να προβάλλουν το ποδήλατο ως το μέσο μετακίνησης που μπορεί να λύσει κυκλοφοριακά προβλήματα, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής στις πόλεις που έχουν βουλιάξει από τα Ι.Χ.
Διεκδικούν την αναγνώριση του ποδηλάτου από την πολιτεία και τους κατά τόπους Δήμους ως ισότιμο μέσο μετακίνησης, τον σεβασμό και την προστασία μέσω υποδομών όπως Ποδηλατόδρομοι – Ποδηλατολωρίδες, Χώρων Στάθμευσης και την διευκόλυνση μεταφοράς των ποδηλάτων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τέλος ζητούν την κατασκευή πεζόδρομων, πράξη η οποία ωφελεί όλους, πεζούς και ποδηλάτες.
• Για την ασφάλεια μας ποδηλατούμε πάντα με κράνος!
Θα κινούμαστε αργά με ρυθμό που να μπορούν να τον ακολουθούν όλοι. Θα έχουμε κάλυψη από την τροχαία Κοζάνης, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης –παράρτημα Κοζάνης, το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης & Υπεύθυνους της διοργάνωσης.
Υποστήριξη πορείας – Επικοινωνία με Διοργανωτές.
Μίγκου Γωγώ 6937805020, Τουρτούρας Θάνος 6942489079
Διαδρομή
Κεντρική πλατεία Κοζάνης (Καμπαναριό) --Πεζόδρομος-Π. Χαρίση-Δαβάκη- Ολυμπιάδος -Λεωφόρος Α. Παπανδρέου- Άργιλος (μέσω Ποδηλατοδρόμου) – Νέος Κλείτος – Αγία Ειρήνη στο Δασάκι(Ξεκούραση 15΄) – Επιστροφή.
● Επόμενη Διοργάνωση Αιμοδοτών και ποδηλατών με τον ΕΜΑΣ Λυγερής 29 Ιουνίου 2014 10ος Παρεγνάτιος Λαϊκός Ποδηλατικός Αγώνας Λυγερής Κοζάνης 38 km βουνό.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ – ΥΓΕΙΑ
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
ΘΕΛΟΥΜΕ:
● Παρκινγκ ποδηλάτων σε όλα τα Σχολεία (Ποδηλατική Παιδεία), στα γήπεδα, στο Δημοτικό Πάρκο, στην Κεντρική Πλατεία, στο ¨Βαλταδώρειο¨ και όπου αλλού χρειαστεί, ώστε από τον Άγιο Αθανάσιο, από τα Πλατάνια, τις Εργατικές κατοικίες, τον κόμβο Λάρισας, την Σκρκα, αλλά και από τα Ηπειρώτικα και την Αγία Παρασκευή να μπορούν να κατεβούν στην πλατεία με ποδήλατο.
● Σύνδεση των υπαρχόντων ποδηλατοδρόμων και επιμήκυνση τους (Περιφερειακό Ποδηλατόδρομο).
● Να περάσει το μήνυμα ότι το Ποδήλατο είναι Μέσο Μετακίνησης, πέρα από παιχνίδι & διασκέδαση
Ποδήλατο = Υγεία + Καθαρό Περιβάλλον
Πάρε κι εσύ το ποδήλατό σου, μαζί με το κράνος σου!
Έλα στην Κεντρική Πλατεία, Κυριακή 11/5/2013 στις 17:00

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Μαϊος 2014 17:25