Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 07:17

Παρέμβαση: Η Κοζάνη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2022

Η Παρέμβαση γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης με ένα αφιέρωμα στην ποίηση που γράφτηκε για τη Μικρασία, αλλά και με ελεύθερες αναγνώσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης, την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, ώρα 7 μ.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης. 

   Την εκδήλωση πλαισιώνει ένα μουσικό αφιέρωμα στη στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου με τις "Χίλιες φωνές" της Νατάσας Καραγιάννη (φωνή) και του Γιάννη Παπαευαγγέλου (πιάνο). Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Νίκος Κουρού επιμελείται ένα βίντεο-ντοκιμαντέρ για τον Γιώργο Σεφέρη, σε κείμενα της Ευτυχίας - Αλεξάνδρας Λουκίδου. 

     Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με ανάγνωση ποιήματος, μπορούν να επιλέξουν ποίημα με θέμα τη Μικρασία ή με άλλη θεματολογία. Συμμετοχή για τις αναγνώσεις μπορεί κανείς να δηλώσει στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

     Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, επομένως όσοι το επιθυμούν μπορούν να διαβάσουν ποίημα διαδικτυακά με σύνδεση μέσω zoom (απαραίτητο να δηλώσουν από πριν συμμετοχή για να τους σταλεί το link).

    Έργο αφίσας: Ovid Kurtovich, "Η καταστροφή της Σμύρνης" (ελαιογραφία).

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 07:19