Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 14:18

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

Τη δέσμευσή του να προχωρήσει στην απόσυρση - ακινητοποίηση όλων των ακατάλληλων –επικίνδυνων – επισφαλών προς κυκλοφορία οχημάτων στους χώρους της ΔΕΗ, προχώρησε σήμερα το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποφασισμένο να ¨ξεφορτωθεί¨ με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο όλα τα αυτοκίνητα με τα οποία οι εργαζόμενοι αναγκάζονταν μέχρι σήμερα να παίζουν τη ζωή τους κορώνα – γράμματα.

 Δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο, οχήματα της δεκαετίας του ΄70, να κυκλοφορούν στους χώρους εργασίας ωσάν κινούμενα φέρετρα.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε άλλο, ο πεπαλαιωμένος εξοπλισμός να αποτελεί μέρος μίας σύγχρονης ανταγωνιστικής Επιχείρησης, που αποτελεί μάλιστα την μεγαλύτερη Βιομηχανική Επιχείρηση της χώρας.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε, τα οχήματα αυτά που περισυλλέξαμε από τους χώρους των Ορυχείων και ακινητοποιήσαμε στο ΛΚΔΜ, να τα ¨ρίξει¨ και πάλι η ΔΕΗ στην κυκλοφορία θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή του προσωπικού. Γνωρίζοντας όμως πολύ καλά ότι η Επιχείρηση ενδεχομένως θα ξαναβάλει τα αυτοκίνητα αυτά στην διαδικασία παραγωγής, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ότι μέσα σε 15 ημέρες θα τα μαζέψουμε από τους χώρους δουλειάς και θα τα ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.

Καλούμε:

Την επιχείρηση να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου στόλου της με εξοπλισμό σύγχρονο, ασφαλή και σαφέστατα περισσότερο παραγωγικό από τον υπάρχοντα.

Όλους τους εργαζόμενους να αρνούνται με τρόπο ρητό και κατηγορηματικό να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε όχημα δεν φέρει σύγχρονες προδιαγραφές, είναι επισφαλές, παλαιό και επικίνδυνο να κυκλοφορεί στους χώρους της ΔΕΗ και να χρησιμοποιείται στην παραγωγική διαδικασία.

Αναμένουμε την υλοποίηση της δέσμευσης για την πραγματοποίηση σύσκεψης που θα αφορά στην επανεξέταση του θέματος, με ανακατανομή του στόλου και την καλύτερη διανομή του στους χώρους δουλειάς με βάση τις προτεραιότητες και τις ανάγκες που υπάρχουν.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 14:21