Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010 14:27

Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΑΘΡΟΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

altΑθρόα ήταν η συμμετοχή στην αιμοδοσία που διοργάνωσε ο δήμος Πτολεμαϊδας, το σωματείο εργαζομένων του δήμου και συμμετείχαν οι εκπαιδευόμενοι της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας και το τοπικό συμβούλιο νεολαίας.

Η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωϊνού πέρασαν από το σταθμό αιμοδοσίας που στήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΣΕΔΑΠ πάνω από 60 εθελοντές αιμοδότες. Κάποιοι, μάλιστα, από αυτούς κατευθύνθηκαν στη συνέχεια προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, προκειμένου να δώσουν αίμα εκεί, καθώς το συνεργείο αιμοδοσίας στη ΔΕΣΕΔΑΠ δεν μπορούσε να τους εξυπηρετήσει όλους, παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν τα μέλη του.

«Για συμμετοχή σε μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης» έκανε λόγο η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού και υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής του δήμου Τάνια Βάνη, ενώ ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο δήμο Δημήτρης Τσίπρας ευχαρίστησε τα μέλη του σωματείου για τη μεγάλη συμπαράσταση και την ανταπόκριση σε πρωτοβουλίες του συλλόγου στο πλαίσιο του εθελοντισμού. Επίσης, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο και το συνεργείο αιμοδοσίας για τη συμβολή του στην απρόσκοπτη διεξαγωγή της αιμοδοσίας και όλους τους συμμετέχοντες που διέθεσαν το χρόνο τους για το σκοπό αυτό.

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010 14:36